Nu ai ales inca o masina. Alege masina

Prezentarea produsului

Navigation

PowerBox Pro

PowerBox Pro este reglarea cipurilor noastre la nivel de intrare. Performanțe mai vizibile și o valoare excelentă pentru bani sunt câteva dintre principalele argumente pentru PowerBox Pro.

990,00 RON  

PowerBox Ultra

PowerBox Ultra permite adaptarea hărții în timp real prin utilizarea procesorului său de înaltă calitate și a software-ului proiectat inteligent.

1.490,00 RON  

PowerBox Nitro

PowerBox Nitro - clasa superioară a gamei de produse CPA Chiptuning. Frecvența rapidă a procesorului și dezvoltarea detaliată a software-ului au permis PowerBox Nitro să devină modelul nostru de top.

2.490,00 RON  

PedalBox

PedalBox-ul nostru oferă noul sistem Multi-Processor. Astfel veți simți imediat răspunsul mult mai bun al clapetei de accelerație. Ușor de reglat de la racy la economic - la alegerea simplă pe buton!

1.090,00 RON  

Connective System

Nivelurile de putere ale PowerBox pot fi controlate de PedalBox! Ai puterea în mâinile tale. Controlați nivelul de putere al vehiculului sau al PowerBox Nitro - cu ajutorul PedalBox.

3.390,00 RON  

Testele noastre

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.