40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

PedalBox / pedal tuning

PedalBox

Reexperimentați-vă mașina cu un răspuns de accelerație mai sportiv prin optimizarea digitală sofisticată a parametrilor semnalului pedalei de accelerație.

Cu ajutorul nostru puternic PedalBox reducem semnalul pedalei de accelerație și obținem un răspuns la accelerație mai accentuat.

  Caracteristici dintr-o privire

 • acceleratie directa
 • raspuns imbunatatit
 • mai multe dinamici de conducere la cerere
 • depășire sigură
 • mai multa placere
 • condus rapid si sportiv
 • LED display
 • software individual pentru diferite masini
 • Acum cu software nou

Caracteristici

Software individual pentru masini diferite!

 • Raspuns al acceleratiei sportiv

  Datorită PedalBox, reacția accelerației pe mașina dvs. este vizibil mai sportivă. Acest lucru face o accelerare mai bună și o conducere mai sportivă.

 • Acum cu software nou

  Încă o dată, inginerii CPA au reușit să facă noul software PedalBox mult mai inteligent.

 • Mai multa placere

  PedalBox vă face mașina vizibil mai sportivă și mai agilă. PedalBox crește semnificativ plăcerea de a conduce.

 • Adaos perfect la chiptuning

  PedalBox se potrivește perfect ca un plus la chiptuning. Alimentarea cu energie este chiar mai sesizabilă și utilizabilă datorită combinației PedalBox și Powerbox.

 • Multi-Processor-System

  Sistemul multi-procesor dezvoltat și brevetat de chiptuning CPA reduce riscul de neplată de 1.000 de ori.

 • Controlul PowerBox-ului

  Ca parte a doveditului "ConnectiveSystem", PedalBox acționează ca o unitate de control pentru Powerbox din compartimentul motorului. Dacă modul PedalBox este schimbat prin intermediul tastaturii, datele vor fi trimise simultan către Powerbox în compartimentul motorului și ajustate în consecință. Astfel, o conexiune adesea enervantă prin Bluetooth este eliminată.

PedalBox

Reexperimentați-vă mașina cu un răspuns îmbunătățit al clapetei de accelerație și experiența de conducere sportivă rezultată.

Mai multe info

ConnectiveSystem

Optimizarea pedalei de accelerație și puterea cresc perfect combinate. În același timp, răspunsul și performanțele motorului pot fi optimizate în mod convenabil prin PedalBox.

Mai multe info
 • Optimizarea caracteristică a hărții cu software individual

  Cu CPA Chiptuning, primiți întotdeauna un software care se potrivește exact cu motorul sau mașina dvs. Prin urmare, nu mai este necesară o reajustare. Acest lucru face posibilă utilizarea mai bună a rezervelor de energie ale motorului dvs. fără a restricționa longevitatea. Optimizarea hărții digitale optimizează reglarea datelor în timp real.

  Instalare usoara a PedalBox-ului

  1.

  Eliberați pedala de accelerație: dacă este necesar, îndepărtați pedala de accelerație de pe fiting pentru a ajunge la conector.

  2.

  Scoateti mufa originala.

  3.

  Introduceți cablajul (adaptorul) furnizat între pedala de accelerație și conexiunea originală a mufei.

  4.

  Conecteaza pedalbox-ul la cablajul suplimentat.

  5.

  Fixați pedala de accelerație. Asigurați-vă că asigurați instalarea corectă a pedalei de accelerație și dirijarea corectă a conexiunilor cablurilor.

  6.

  Dacă doriți, puteți fixa PedalBox într-un loc potrivit cu banda adezivă furnizată.

 • Chiptuning: tehnică complexă. Instalare usoara. Mare efect.

  Ceea ce este încă definit astăzi drept chiptuning, tehnica CPA s-a dezvoltat de mult timp de la chiptuning „simplu”. Mai degrabă, implică algoritmi complexi al căror software este dezvoltat de ingineri și combinat cu know-how-ul aplicat de tehnicienii noștri experimentați, ceea ce duce la o creștere a puterii personalizate pentru mașina dvs.

  Accentul este pus pe armonia dintre hardware-ul și software-ul specific auto. De aceea, în calitate de client, puteți fi sigur că veți obține cea mai bună creștere a performanței posibilă la CPA.

  Creanța noastră: performanțe maxime și siguranță maximă perfect combinate pentru mașina dvs.!

 • Diferitele motoare

  Chiptuning pentru motoare turbo benzina

  În motoarele moderne pe benzină cu turbocompresor, controlul electronic și electronic al motorului joacă un rol din ce în ce mai important.

  Unitatea de control a motorului prelucrează date de la mulți senzori și astfel calculează, de ex. cantitatea necesară de injecție, presiunea de impuls necesară, timpul de aprindere dorit etc.

  Prin urmare, datele sunt citite și procesate de numeroși senzori.

  Pentru a obține o optimizare a puterii și a consumului, acești parametri trebuie optimizați. CPA se bazează pe software-ul special dezvoltat pentru motor, care asigură o modificare ulterioară a parametrilor de control reglați din fabrică. Prin optimizarea datelor motorului, puterea este semnificativ crescută și consumul este redus.

  Rezultatul parametrilor optimizați și optimizați este o creștere semnificativă a puterii și a eficienței. Toate datele relevante ale motorului sunt înregistrate, verificate și optimizate în timp real, dar numai dacă șoferul recuperează și puterea.

  Chiar și în timpul creșterii puterii, toate funcțiile de protecție și control ale unității de control rămân active.     

  Chiptuning pentru motoare turbo diesel

                                      Motoarele diesel turbo moderne au fost deja monitorizate și controlate electronic de o unitate de control a motorului de zeci de ani. Controlerul detectează nenumărate valori, cum ar fi cantitatea de injecție, sincronizarea injecției, presiunea de impuls, viteza etc. Aceste date sunt incluse în controlul și monitorizarea motorului.

                                      

  Modulul de ajustare CPA colectează toate datele relevante direct către senzorii motorului și citește informații despre cantitatea de injecție, cronometrarea injecției, presiunea de impuls, viteza, etc. noi și transmise către unitatea de control a motorului. Aceasta calculează noi valori cu datele modulului nostru de reglare și, în același timp, adaptează hărțile rămase ale motorului. Drept urmare, unitatea de control a producătorului păstrează controlul motorului dvs. în orice moment, ceea ce înseamnă că sistemele de siguranță și protecție rămân active.

  Puterea adăugată a motorului dvs. este obținută prin optimizarea direcționată în timp real a semnalelor motorului. Eficiența și potențialul de performanță al motorului dvs. sunt semnificativ crescute de unitatea noastră de control de optimizare.

 • Optimizarea hărții caracteristice pe pedala de gaz

  Software-ul nostru ingenios, dezvoltat special pentru pedala de accelerație, optimizează harta caracteristică a pedalei tale de accelerație, după cum doriți. Puneți PedalBox-ul nostru în modul sport. Așa cum se arată în diagrama din stânga, veți experimenta din nou mașina dvs. cu o vioiciune de neegalat și un răspuns accelerabil. Trecerea la modul de confort (Eco II) permite o conducere eficientă cu combustibil și poate fi de mare ajutor în traficul orașului și în congestionarea traficului.

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.