40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

Chiptuning QOROS

Chiptuning QOROS - Fondată în 2007 de o societate mixtă între Israel Corporation și Chery Automobile. Prima mașină a fost QOROS 3, care a fost primul vehicul chinez care a primit un rating de 5 stele în conformitate cu standardul Euro-NCAP. Design dezvoltat de Gerd Volker Hildebrand, fost designer șef la Mini. SUV-ul bazat pe QOROS 3 se numește Model 5.Ambele modele au fost proiectate în colaborare cu Magna Steyr, un producător austriac de automobile. Oferiți vehiculului dvs. mai multă performanță și individualitate utilizând chiptuningul special creat pentru QOROS.

QOROS chiptuning – Grupul există din 2007 și a fost fondat ca o societate mixtă de Israel Corporation și Chery Automotive. Până în prezent, au fost vândute două vehicule, QOROS 3 și QOROS 5. Q3 este prima mașină a mărcii. Vehiculul a fost dezvoltat de Magna Steyr, un producător austriac de automobile. Datorită tehnologiei germane, Model 3 este deosebit de interesant pentru chiptuning-ul QOROS. Cu Q5, primul SUV va fi prezentat în 2015, dar nu va fi vândut în Europa. Cu toate acestea, CPA oferă și chiptuning exclusiv pentru QOROS .

QOROS chiptuning - Qoros este un producător chinez de vehicule cu sediul în Shanghai, care a fost fondat în 2007 cu o societate mixtă. Numele este derivat din grecescul Khoros și este destinat să reprezinte caracterul multinațional al companiei. Primul vehicul a fost prezentat publicului în 2013, așa-numitul Qoros 3,iar pentru acest model este disponibil și chiptuningul QOROS. Grupul are de asemenea în portofoliu, un SUV din 2016, Qoros 5. Aici ne putem imagina chiptuning-ul QOROS dezvoltat special pentru un maxim de performanță pentru orice situație pe șosea.

QOROS
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
QOROS 5 1.6T 1598 ccm 156 HP 115 kW 210 Nm SQRE4T16
Model series
QOROS 5

Nu gasesti masina?

Solicitați mașina acum. De obicei, primiți un răspuns în aceeași zi!

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.