40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

Chiptuning Huanghai Auto

Chiptuning Huanghai - Produsele sunt autobuze, SUV-uri precum și camioane. Aparține companiei-mamă SG Automotive Group Co., Ltd., care produce piese auto pentru JAC și Chery, printre altele. Fundația SG. a fost 1984. În plus față de piese individuale, vehiculele sunt de asemenea exportate, destinațiile sunt de ex. Arabia Saudită, Brazilia și Africa de Sud. Sali de producție sunt situate în Juhu, Anhui și Shenyang. Chiptuning Huanghai oferă software personalizat și specific motorului pentru performanțe sporite.

Autoturismul Huanghai Auto - Filiala SG Automotive Group, fondată în 1884. Autobuze, camioane, SUV-uri ușoare și mașini militare sunt vândute sub numele de marcă Huanghai. Cu o selecție largă de Huanghai Auto chiptuning, oricine o va găsi aici. SG Automotive produce, de asemenea, piese de schimb pentru piața chineză și exportă către destinații precum Brazilia, Arabia Saudită și Africa. Huanghai Auto chiptuning oferit cu un software specific pentru motor fabricat în Germania.

Huanghai Auto Chiptuning - Huanghai Automotive este o sub-marcă a grupului Liaoning SG Automotive, care distribuie în principal SUV-uri și pick-up-uri. Originile mărcii datează din 1984, când a început să producă osii off-road. Chiptuning-ul Huanghai Auto oferă multe posibilități de optimizare. De exemplu, cu modele precum N2, Raytour sau Aurora. Dacă s-ar putea să fie cu ceva mai multă putere - Chippuning Huanghai Auto.

Huanghai Auto
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
Huanghai Auto N3 2.5TD 2499 ccm 143 HP 105 kW 340 Nm JE4D25C
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
Huanghai Auto N3 2.4T 2378 ccm 218 HP 160 kW 320 Nm 4K22D4T
Model series
N3

Nu gasesti masina?

Solicitați mașina acum. De obicei, primiți un răspuns în aceeași zi!

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.