40% reducere la toate produsele ! Ofertă de primăvară: numai în limita stocului disponibil! (6)

Chiptuning Corvette

Chiptuning Corvette -Mama tuturor Muscle Car-urilor americane. Prima generație provine de la Harley Earl. Conceput special pentru piața americană, Corvette s-a bucurat rapid de o mare popularitate. Datorită dezvoltării constante, a câștigat un punct de sprijin în Europa și acum conduce într-o categorie precum Porsche 911 și Ferrari. Succesul în motorsport, în special cursele de 24 de ore, a contribuit la marele succes. General Motors este considerat până în prezent ca o mașină sport care are un raport preț-performanță foarte bun. Pentru și mai multă performanță - Chiptuning Corvette.

Corvette chiptuning – Legendarul automobil sportiv din SUA a fost construit încă din 1953 și este acum disponibil în a șaptea generație. Un caroserie din GFK, șasiul cu arcuri transversale și un V8 mare sunt trăsături distinctive ale Corvette. Mașina sport americană își datorează reputația specială în rândul entuziaștilor sporturilor cu motor, nenumăratelor sale victorii într-o mare varietate de serii de curse, precum 24 Ore de LeMans. Prin urmare, în calitate de piloți de curse entuziaști Corvette chiptuning, ne oferă un maxim de plăcere când vine vorba de putere maximă fără compromisuri. Ultimul model este C7 ZR1, care este în prezent cel mai puternic Corvette construit vreodată.

Corvette chiptuning – Numit după o navă de război mică și agilă, Corvette întruchipează epitomul istoriei mașinilor sportive americane. Prima generație a apărut în 1953 pe baza ideii de bază a construirii unei mașini sport pe care și-o permitea orice american care lucrează. De-a lungul anilor, Corvette a rămas fidel acestei idei și este încă o mașină sport cu un raport preț-performanță foarte bun, care este, de asemenea, potrivit pentru chiptuningul Corvette. Corvette a avut un succes deosebit în cursele de 24 de ore de la Le Mans și în cursele de anduranță. Suntem mândri să oferim un chiptuning pentru faimosul Corvette.

Corvette
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
Corvette C7 6162 ccm 466 HP 343 kW 630 Nm
Corvette C7 Z06 6162 ccm 659 HP 485 kW 881 Nm
Model series
C7

Nu gasesti masina?

Solicitați mașina acum. De obicei, primiți un răspuns în aceeași zi!

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.