40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

Chiptuning Maruti

Chiptuning Maruti - producător de vehicule cu sediul în India. Un alt nume - Maruti-Suzuki, deoarece Suzuki este foarte puternic implicat. Modelele pot fi găsite mai ales în clasa medie inferioară față de carclasa mică. Sunt, de asemenea, țări europene precum Ungaria, Grecia și Olanda. Din 2009, Nissan Pixo a fost pregătit în casa lor. Suntem bucuroși să oferim mașinii dvs. mai mult abur și să oferim Chiptuning Maruti.

Maruti chiptuning - 1981 Maruti Suzuki India Ltd. a fost fondată ca o asociere comună între producătorul japonez și guvernul indian. Suzuki deține în prezent 54% din acțiuni. La Maruti mașinile sunt produse sub licență. Un exemplu ar fi modelul țigan bazat pe Suzuki SJ. Chiar și cu modele mai noi, cum ar fi cursa de curse Swift Maruti, este posibil. Veniturile din 2016 indică un profit record. Cu Marci chiptuning vrem să contribuim la succesul producătorului.

Maruti chiptuning - Maruti produce modele Suzuki sub licență pentru piața indiană. Grupul a fost fondat în 1981 ca o asociere comună între Suzuki și Guvernul Indiei. Aproape monopolul Maruti preia 53% din mașinile de pe piața indiană. Produsele includ modele precum Swift, Jimi sau Baleno. În cazul în care lipsa de energie, chiptuning-ul maruti este o opțiune demnă de luat în considerare. În India, există școli proprii de conducere Maruti acum. Suntem încântați să oferim chiptuning Maruti.

Maruti
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
Maruti Ritz 1.3 CRDi 16V 1248 ccm 75 HP 55 kW 190 Nm
Maruti Swift 1.3 CRDi 16V 1248 ccm 75 HP 55 kW 190 Nm
Maruti SX4 1.3 CRDi 1248 ccm 90 HP 66 kW 200 Nm
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
Model series
Ritz
Swift
SX4

Nu gasesti masina?

Solicitați mașina acum. De obicei, primiți un răspuns în aceeași zi!

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.