40% reducere la toate produsele ! Ofertă de primăvară: numai în limita stocului disponibil! (6)

Chiptuning LDV

Chiptuning LDV - a fost un producător britanic de camioane ușoare, a existat din 1993 până în 2009. Numele este alcătuit din camioane și camionete Leyland. În 2006 GAZ a făcut parte din companie și ulterior a preluat majoritatea acesteia. Din cauza vânzărilor slabe, compania mamă rusă a retras fondurile, astfel încât producția din Birmingham a fost întreruptă în 2008, compania a fost cumpărată de producătorul chinez SAIC, care vinde Maximus din 2011. Pentru mai multă putere în autoutilitara dumneavoastră, CPA continuă să ofere Chiptuning LDV.

LDV chiptuning - Înființarea LDV Limited se întoarce la Freight Rover și DAF care au fuzionat cu ajutorul unui grup de investitori pentru a forma LDV Limited. În 1993 a fost pusă piatra de temelie pentru chiptuningul LDV de astăzi. Au fost produse camionete și camioane, modele precum Cub și Maxus merită menționate. În 2010, SAIC a cumpărat compania aflată în dificultate și a reluat producția Maxus. chiptuning-ul LDV rămâne o opțiune pentru camionetele care sunt lipsite performanță.

LDV chiptuning - Din 1993 până în 2009 au fost produse furgonete și camioane ușoare sub denumirea LDV în Anglia. Modelul demne pentru chiptuningul pentru LDV sunt de exemplu Maxus 2.8 CDI. Din 2011 au fost produse sub un nou nume.Producătorul chinez de mașini SAIC a cumpărat LDV și apoi l-a redenumit SAIC Maxus Automotive Group. Ultimul model al acestei companii este D90, un SUV de dimensiuni complete din 2017, iar pentru acest model oferim un chiptuning creat cu mult devotament pentru eficiență maximă.

LDV
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
LDV G10 2.0T 1995 ccm 222 HP 163 kW 330 Nm
Model series
G10

Nu gasesti masina?

Solicitați mașina acum. De obicei, primiți un răspuns în aceeași zi!

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.