40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

Chiptuning KTM

Chiptuning KTM - inițial a însemnat termenul „Kronreif & Trunkenpolz Mattighofen”, de aceea și-a avut originea, în 1953 și-a luat originea prima motocicletă. Bicicletele acestui brand au obținut curse mondiale cu succes la nivel mondial, disciplinele motocross, enduro și supermoto. Sportmotorcycle AG s-a specializat pe motocicletele off-road, dar acum este din ce în ce mai mare rezultatul din nou cu bicicletele sportive. În cazul în care un cuvânt cheie „sportiv” este la fel de bine cu noi, astfel încât CPA Chiptuning KTM, să obțină mai multe performanțe.

KTM chiptuning - Kronreif-Trunkenpolz-Mattighofen AG produce motociclete, terenuri de curse și automobile sport de pe tot terenul din 1934. Marca celebrează în mod regulat succesele internaționale în cursele de motociclete în disciplinele motocross, enduro și supermoto. Modele performante precum SuperDuke R sau intrarea în MotoGP caracterizează imaginea sportivă a mărcii. Pentru și mai multă putere - rasa KTM Mai ales interesant este X-Box, care datorită tehnologiei turbo este perfectă pentru rasa KTM.

Chiptuning KTM - reprezintă Kronreif Trunkenpolz Mattighofen, numit de către cei doi fondatori și orașul natal Hans Trunkenpolz. KTM a fost întotdeauna sinonim cu sportul cu motor, în special cu motocicletele pe tot terenul, succesul internațional. Niciun alt producător nu a câștigat mai des Rally Dakar. Cu multă plăcere oferim chiptuning KTM. În 2006, compania austriacă a lansat primul supercar numit X-Bow. Mașina de curse tăiată radical aduce cu KTM chiptuning plăcere de conducere și mai puristă pe șosea.

KTM
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
KTM X-Bow 2.0 TFSI 1984 ccm 241 HP 177 kW 310 Nm
Model series
X-Bow

Nu gasesti masina?

Solicitați mașina acum. De obicei, primiți un răspuns în aceeași zi!

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.