40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

Chiptuning JAC

Chiptuning JAC - fondată în 1964 sub numele Hefei Jianghuai Automobile Factory, cunoscută din 1999 sub denumirea actuală. Sunt produse automobile mici, SUV-uri, camioane de livrare, autobuze și camioane. Primar pentru piața chineză, dar și export, de ex. Brazilia. Dezvoltat în Hefei, inclusiv Italia și Japonia. 2010 Prezentarea primului vehicul electric iEV. Compania se află pe locul 22 în topul celor mai mari producători auto și pe locul 7 în China. Chiptuning JAC este interesant atunci când lipsește performanța.

JAC chiptuning - JAC reprezintă Anhui Jianghuai Automobile Co., Ltd., cu sediul în China. Fundația datează din anul 1964. De atunci, pe lângă mașinile mici și mijlocii, au fost fabricate autoutilitare, autobuze și camioane. Astfel, atât clienții persoane fizice, cât și clienții de afaceri pot beneficia de un autoturism JAC. IEV6E este cel mai recent model din categoria micro-autoturisme și a fost distribuit în China încă din 2017. Aici ne putem imagina cu rafturi JAC.

JAC chiptuning - o formă scurtă de Anhui Jianghuai Automobile este un producător de automobile cu sediul în Anhui, China. De la fondarea sa în 1964, s-a specializat în producția de toate tipurile de mașini, de la mașini mici, autoutilitare, chiar și tractoare grele. Mașinile comerciale pot genera, de asemenea, mai multă putere cu chiptuning JAC. În 2017, au apărut zvonuri despre o asociere în comun cu VW, primul vehicul comun care a fost un SUV electric. Așteptăm cu nerăbdare o posibilă cooperare germano-chineză și dorim să contribuim la chiptuningul JAC.

JAC
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
JAC Refine M4 1.9D 1947 ccm 139 HP 102 kW 310 Nm HFC4DB1-2C
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
JAC Refine M4 1.5T 1499 ccm 174 HP 128 kW 251 Nm HFC4GC1-6D
JAC Refine M4 2.0T 1997 ccm 190 HP 140 kW 290 Nm HFC4GA3-4D
Model series
Refine M4

Nu gasesti masina?

Solicitați mașina acum. De obicei, primiți un răspuns în aceeași zi!

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.