40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

Chiptuning Hino

Chiptuning Hino – Producător japonez de camioane și autobuze. Între 1953 și 1966 a fabricat și autoturisme. Astăzi este o filială a Toyota Motor Corporation. Interesant este modelul Contessa 900 Sprint cu 45 de cai putere (predecesorul său avea 35 de cai) și un motor amplasat în spate, caroseria a fost proiectată de designerul italian Michelotti, iar dotat cu chiptuningul pentru Hino de la CPA, capătă încă câțiva cai putere în plus. Datorită implicării Toyota în 1966, producția sa de automobile a fost oprită .

Hino chiptuning – Fundația se întoarce în anul 1942, când Hino Heavy Industrie s-a separat de industria motoarelor diesel. De atunci, compania japoneză produce camioane, autobuze și vehicule militare. chiptuning-ul Hino a fost dezvoltat pentru utilizare în camioane și autobuze, printre altele, și asigură performanțe îmbunătățite. FJ Cruiser a fost produs sub licența Toyota. Hino este activ și în motorsport, aici marca conducând camionul Ranger FT în Raliul Dakar. Aceasta creează o conexiune clară între chiptuning și producătorul de autoutilitare Hino.

Hino chiptuning - Compania japoneză există din 1942 și încă de atunci produce camioane și vehicule militare . La portofoliu au fost adăugate și autobuze mai târziu. Toyota deține majoritatea acțiunilor. În plus față de camioanele grele și medii precum Profia, gama de produse include și autobuze precum Selega. Chiptuningul pentru Hino are un avantaj evident, în special în situațiile de solicitare maximă. Dar producătorul japonez poate face și mai mult, astfel participând la Raliul Dakar din 1991. De atunci, întotdeauna în primele 10 poziții de plasare, iar astfel este evident că chiptuning-ul Hino se încadrează în acest portofoliu.

Hino
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
Hino 300 4.0 4009 ccm 150 HP 110 kW 397 Nm
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
Model series
300

Nu gasesti masina?

Solicitați mașina acum. De obicei, primiți un răspuns în aceeași zi!

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.