40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

Chiptuning GWM

Chiptuning GWM - înseamnând Great Wall Motors cu sediul în Baoding - derivat din Marele Zid Chinezesc, transmitând longevitate, iar chiptuningul adaugând motorului performanță. Fondată în 1976 - sunt fabricate în principal mașini mici, camionete și pick-up-uri. În 2010 a fost adăugat așa-numitul Voreex C30, un sedan de succes. Este una dintre primele companii din Asia care operează fabrici de asamblare pentru vehicule în Europa. Chiptuning GWM - entuziasm pur!

GWM chiptuning – GWM, cunoscut și sub numele de Marele Zid, este un producător auto chinez cu sediul în Hebei, care există din 1967. Numele și emblema transmit robustețe și durabilitate. Grupul a fost primul producător chinezesc care a operat o fabrică de asamblare în UE, cu sediul în Bulgaria. Produse sunt în principal mașini mici și limuzine, dar și camionete și pick-up-uri. Atunci când performanțele lipsesc, chiptuning-ul GWM este o opțiune pentru dvs.

GWM chiptuning - Adesea denumit și Automobilul Marelui Zid, este unul dintre cei mai mari producători de automobile provenite din China. Emblema și numele mărcii sunt menite să amintească de robustețea și longevitatea Marelui Zid Chinezesc. Modelele produse sunt în special SUV-uri, mașini mici și pick-up-uri. Vehiculele utilitare sportive sunt vândute sub numele Haval sau Wey - pentru ambele oferim chiptuning specific GWM. GWM produce vehicule pentru piața europeană în propria fabrică din Bulgaria și are, de asemenea, un centru de dezvoltare în Dietzenbach, Hesse, din 2016. Suntem încântați de dezvoltarea producătorului chinez și așteptăm cu nerăbdare chiptuning-ul GWM.

GWM
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
GWM Haval H5 2.5 TCI 2499 ccm 109 HP 80 kW 300 Nm
GWM Hover 2.8 TCI 2771 ccm 116 HP 85 kW 285 Nm
GWM Wingle 5 2.5 TCI 2499 ccm 109 HP 80 kW 300 Nm
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
Model series
Haval
Hover
Wingle

Nu gasesti masina?

Solicitați mașina acum. De obicei, primiți un răspuns în aceeași zi!

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.