40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

Chiptuning Daewoo

Daewoo Chiptuning - un producător sud-coreean de automobile cu sediul Seoul, care a devenit General Motors Korea martie 2011. Compania activează în multe domenii, cum ar fi producția de oțel, industria armelor sau tranzacțiile financiare. Divizia construcții navale, separată în 1999 și producător independent Daewoo-Construcții navale și inginerie marină a apărut. Din 2005 a vândut mașini în Europa ca Chevrolet. Daewoo Chiptuning, face din mașina ta ceva special.

Chipsuning Daewoo - Producătorul auto sud-coreean a fost achiziționat de grupul Daewoo în 1983, dar a fost dizolvat ca urmare a crizei asiatice din 2002 și preluat de General Motors. În ciuda rezoluției, există încă numeroase modele pentru care este posibilă citarea Daewoo. Grupul a fost divizat și este activ în diverse sectoare, cum ar fi construcția de nave, prelucrarea oțelului și chiar industria armelor. Din 2005, mașinile sunt vândute în Europa sub numele de Chevrolet. Chipsuning-ul Daewoo vă transformă mașina în ceva cu totul special.

Curse de curse Daewoo - Daewoo Motor Company există încă din anii ’70, când Sahen Motor a participat la o asociere în comun cu Shinjin Motors și General Motors. În 1983, grupul Daewoo a preluat cooperarea și a schimbat numele în Daewoo Motor. Datorită modelelor din 1994 introduse în Germania, rachetele Daewoo sunt interesante și în Europa. Vehiculele construite în Coreea de Sud sunt vândute pe piața mondială sub numele de Chevrolet sau Holden. Obțineți mai multă putere din mașina dvs. cu autoturismul Daewoo.

Daewoo
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
Model series

Nu gasesti masina?

Solicitați mașina acum. De obicei, primiți un răspuns în aceeași zi!

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.