40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

Chiptuning Acura

Acura Chiptuning - Departamentul companiei-mamă Honda. Folosit atât pentru automobilele de lux, cât și pentru cele sportive. Fondată la Tokyo în 1986, stabilită în Mexic în 2004. Cea mai cunoscută mașină sport este probabil modelul unic numit NSX, care a obținut o nouă ediție în 2016. Brandul este prezent și în lumea curselor, cele două mașini de curse ARX-01 și 02 au concurat cu succes în Le Mans american, motiv pentru care așteptăm cu nerăbdare Acura Chiptuning.

Acura chiptuning- Marca subsidiară Honda este utilizată special pentru vehicule de lux sau sportive. Vehiculele au fost vândute sub marca Acura din 1986, inclusiv NSX și TLX. Oferim un chiptuning dedicat Acura pentru aproape toate vehiculele. Acura este implicată, de asemenea, în lumea curselor de automobile din 1992, iar în 2009 ARX-02a a intrat în clasa LMP1. Potrivit Honda, sigla ar trebui să simbolizeze un șubler și să reprezinte perfecțiunea și acuratețea

Acura
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
Acura CDX 1.5 VTEC 1498 ccm 182 HP 134 kW 240 Nm L15BM
Model series
CDX

Nu gasesti masina?

Solicitați mașina acum. De obicei, primiți un răspuns în aceeași zi!

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.