40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

Cresteri de performanta : Chiptuning

Cresteri de performanta : Chiptuning
 • Dezvoltare software

  Cele mai importante evoluții în chiptuning sunt în software! Exact aici experții departamentului de dezvoltare a CPA Chiptuning nu lasă nimic la voia întâmplării.

 • Teste Dyno

  Ca parte a activității noastre de dezvoltare profesională și coordonare, efectuăm numeroase teste pe dyno-ul nostru intern. Aici, software-ul este adaptat optim la mașină.

 • Test de experienta de condus

  În testele de experiență de conducere, software-ul este ajustat la condițiile reale. În acest caz, sunt testate și verificate numeroase situații de conducere, cum ar fi accelerația, schimbările de viteze, deplasarea prin oraș, conducerea blocajelor de trafic, conducerea pe autostradă, teste la distanță etc.

 • Teste pe termen lung

  O atenție specială în dezvoltare se aplică testelor pe termen lung. Testele pe termen lung furnizează informații despre compatibilitatea pe termen lung a PowerBox cu motorul, starea dezvoltării software și calitatea hardware-ului la condiții reale.

Tehnologia

Tipuri diferite de motoare necesita solutii diferite de optimizare.

 • SENT & i-ART - Tuning-ul viitorului

  Ca unul dintre principalii furnizori din industria noastră, ne străduim să conducem tehnologia și oferim deja astăzi noile tehnologii digitale, cum ar fi

 • Presiune boost (turbo)

  Presiunea de impuls și cantitatea de aer de încărcare asociată sunt parametri decisivi pentru creșterea performanței motoarelor turbo.

 • Senzor arbore cu came

  Procesarea semnalului arborelui cu came este esențială pentru reglarea de înaltă calitate a motoarelor de înaltă performanță.

 • Presiune injectie

  Presiunea de injecție este optimizată prin cantitatea de injecție sau timpul de injecție și este modificată în corelație cu alți parametri.

 • CPA-Switch Tech

  Această tehnologie inovatoare permite PowerBox să proceseze și să optimizeze semnale analogice sau digitale.

 • Volum injectie

  Volumul de injectie trebuie

Motor pe benzina

Chiptuning pentru motoare pe benzina

Cresteri de performanta de pana la 31%

Alege masina

Diesel

Chiptuning pentru motoare diesel

Pana la 1 Litru economie de combustibil

Alege masina
 • Optimizarea caracteristică a hărții cu software individual

  Cu CPA Chiptuning, primiți întotdeauna un software care se potrivește exact cu motorul sau mașina dvs. Prin urmare, nu mai este necesară o reajustare. Acest lucru face posibilă utilizarea mai bună a rezervelor de energie ale motorului dvs. fără a restricționa longevitatea. Optimizarea hărții digitale optimizează reglarea datelor în timp real.

  Instalare usoara a PowerBox-ului

  1.

  Deschide capota.

  2.

  Scoate capacul motorului.

  3.

  Găsiți mufa. Nu a fost găsita: Trimiteți-ne o poză a compartimentului motor la technik@cpa-chiptuning.de și numărul dvs. de comandă.

  4.

  Deconectați mufa originală și conectați setul de cablu CPA furnizat cu cele două mufe originale. Asigurați-vă că mufa este bine fixata.

  5.

  Conectați CPA PowerBox cu mufa corespunzătoare (mufa CPA) de pe setul de cablu.

  6.

  Atașați PowerBox-ul și setul de cabluri într-o locație potrivită cu legăturile cablului (departe de sursele de căldură și părțile mobile).

 • Chiptuning: tehnică complexă. Instalare usoara. Mare efect.

  Ceea ce este încă definit astăzi drept chiptuning, tehnica CPA s-a dezvoltat de mult timp de la chiptuning „simplu”. Mai degrabă, implică algoritmi complexi al căror software este dezvoltat de ingineri și combinat cu know-how-ul aplicat de tehnicienii noștri experimentați, ceea ce duce la o creștere a puterii personalizate pentru mașina dvs.

  Accentul este pus pe armonia dintre hardware-ul și software-ul specific auto. De aceea, în calitate de client, puteți fi sigur că veți obține cea mai bună creștere a performanței posibilă la CPA.

  Creanța noastră: performanțe maxime și siguranță maximă perfect combinate pentru mașina dvs.!

 • Diferitele motoare

  Chiptuning pentru motoare turbo benzina

  În motoarele moderne pe benzină cu turbocompresor, controlul electronic și electronic al motorului joacă un rol din ce în ce mai important.

  Unitatea de control a motorului prelucrează date de la mulți senzori și astfel calculează, de ex. cantitatea necesară de injecție, presiunea de impuls necesară, timpul de aprindere dorit etc.

  Prin urmare, datele sunt citite și procesate de numeroși senzori.

  Pentru a obține o optimizare a puterii și a consumului, acești parametri trebuie optimizați. CPA se bazează pe software-ul special dezvoltat pentru motor, care asigură o modificare ulterioară a parametrilor de control reglați din fabrică. Prin optimizarea datelor motorului, puterea este semnificativ crescută și consumul este redus.

  Rezultatul parametrilor optimizați și optimizați este o creștere semnificativă a puterii și a eficienței. Toate datele relevante ale motorului sunt înregistrate, verificate și optimizate în timp real, dar numai dacă șoferul recuperează și puterea.

  Chiar și în timpul creșterii puterii, toate funcțiile de protecție și control ale unității de control rămân active.     

  Chiptuning pentru motoare turbo diesel

                                      Motoarele diesel turbo moderne au fost deja monitorizate și controlate electronic de o unitate de control a motorului de zeci de ani. Controlerul detectează nenumărate valori, cum ar fi cantitatea de injecție, sincronizarea injecției, presiunea de impuls, viteza etc. Aceste date sunt incluse în controlul și monitorizarea motorului.

                                      

  Modulul de ajustare CPA colectează toate datele relevante direct către senzorii motorului și citește informații despre cantitatea de injecție, cronometrarea injecției, presiunea de impuls, viteza, etc. noi și transmise către unitatea de control a motorului. Aceasta calculează noi valori cu datele modulului nostru de reglare și, în același timp, adaptează hărțile rămase ale motorului. Drept urmare, unitatea de control a producătorului păstrează controlul motorului dvs. în orice moment, ceea ce înseamnă că sistemele de siguranță și protecție rămân active.

  Puterea adăugată a motorului dvs. este obținută prin optimizarea direcționată în timp real a semnalelor motorului. Eficiența și potențialul de performanță al motorului dvs. sunt semnificativ crescute de unitatea noastră de control de optimizare.

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.