Nu ai ales inca o masina. Alege masina

MagicPro

MagicPro

esti pregatit?
de la 1.647,39 RON TVA inclus
Cu modelul nostru PowerBox MagicPro vă oferim o putere suplimentară semnificativă împreună cu garanția motorului nostru de un an.
Chiptuning proiectat pentru o intrare ușoară, în special pentru mașina dvs. Datorită puterii în plus vizibile, procesorului de 16 MHz și carcasei din aluminiu rezistent la apă, PowerBox este un model entry-level de înaltă calitate.
1 an garantie pe motor

Suntem convinși de produsele noastre și de acordarea noastră și, de la fondarea companiei noastre, nu am înregistrat nicio deteriorare a vehiculelor clienților prin intermediul PowerBoxes. Din acest motiv, dorim să vă oferim siguranță cu garanția noastra pe motor.

afla mai multe
Pana la 26% cresteri de putere

Obținem o creștere a puterii cu până la 26% la multe mașini. Căutați-vă mașina la „Selecția mașinii” și vedeți exact puterea suplimentară pentru mașina dvs.

Economii de combustibil de pana la 12%

La o conducere constantă reduceți consumul de combustibil cu până la 12%. În acest sens, contribuim și la o mobilitate mai ecologică cu produsele noastre. Performanța și protecția mediului nu mai sunt în conflict!

Tehnologie din curse

Tehnologie din curse

Experienta in curse

Echipa de management și dezvoltare de la CPA Chiptuning poate privi în urmă cu peste 40 de ani de experiență de curse în sportul cu motor. Acestea includ Formula 2 (CE), cursele Campionatului Mondial în cursele de motociclete, cursele de kart-go, Supermoto și cel mai recent clasa națională Superbike.


Optimizarea hărții live în intervalul nanosecundelor

În PowerBox-urile noastre veți găsi doar procesoare rapide și de înaltă calitate. Modelele de top ale procesoarelor noastre funcționează în gama nanosecundelor și astfel pot asigura o optimizare rapidă caracteristică. Viteza mare subliniază angajamentul nostru pentru conducerea tehnologiei!

Optimizarea hărții live în intervalul nanosecundelor
Putere ajustabila

Putere ajustabila

PowerBox-ul dvs. va fi livrat cu un software special pentru mașina dvs. Programul individual este în setare implicită la livrare, pe care îl puteți ajusta în orice moment, dacă este necesar, în funcție de dorințele și cerințele dvs.


 • Optimizarea caracteristică a hărții cu software individual

  Cu CPA Chiptuning, primiți întotdeauna un software care se potrivește exact cu motorul sau mașina dvs. Prin urmare, nu mai este necesară o reajustare. Acest lucru face posibilă utilizarea mai bună a rezervelor de energie ale motorului dvs. fără a restricționa longevitatea. Optimizarea hărții digitale optimizează reglarea datelor în timp real.

  Instalare usoara a PowerBox-ului

  1.

  Deschide capota.

  2.

  Scoate capacul motorului.

  3.

  Găsiți mufa. Nu a fost găsita: Trimiteți-ne o poză a compartimentului motor la technik@cpa-chiptuning.de și numărul dvs. de comandă.

  4.

  Deconectați mufa originală și conectați setul de cablu CPA furnizat cu cele două mufe originale. Asigurați-vă că mufa este bine fixata.

  5.

  Conectați CPA PowerBox cu mufa corespunzătoare (mufa CPA) de pe setul de cablu.

  6.

  Atașați PowerBox-ul și setul de cabluri într-o locație potrivită cu legăturile cablului (departe de sursele de căldură și părțile mobile).

 • Chiptuning: tehnică complexă. Instalare usoara. Mare efect.

  Ceea ce este încă definit astăzi drept chiptuning, tehnica CPA s-a dezvoltat de mult timp de la chiptuning „simplu”. Mai degrabă, implică algoritmi complexi al căror software este dezvoltat de ingineri și combinat cu know-how-ul aplicat de tehnicienii noștri experimentați, ceea ce duce la o creștere a puterii personalizate pentru mașina dvs.

  Accentul este pus pe armonia dintre hardware-ul și software-ul specific auto. De aceea, în calitate de client, puteți fi sigur că veți obține cea mai bună creștere a performanței posibilă la CPA.

  Creanța noastră: performanțe maxime și siguranță maximă perfect combinate pentru mașina dvs.!

 • Diferitele motoare

  Chiptuning pentru motoare turbo benzina

  În motoarele moderne pe benzină cu turbocompresor, controlul electronic și electronic al motorului joacă un rol din ce în ce mai important.

  Unitatea de control a motorului prelucrează date de la mulți senzori și astfel calculează, de ex. cantitatea necesară de injecție, presiunea de impuls necesară, timpul de aprindere dorit etc.

  Prin urmare, datele sunt citite și procesate de numeroși senzori.

  Pentru a obține o optimizare a puterii și a consumului, acești parametri trebuie optimizați. CPA se bazează pe software-ul special dezvoltat pentru motor, care asigură o modificare ulterioară a parametrilor de control reglați din fabrică. Prin optimizarea datelor motorului, puterea este semnificativ crescută și consumul este redus.

  Rezultatul parametrilor optimizați și optimizați este o creștere semnificativă a puterii și a eficienței. Toate datele relevante ale motorului sunt înregistrate, verificate și optimizate în timp real, dar numai dacă șoferul recuperează și puterea.

  Chiar și în timpul creșterii puterii, toate funcțiile de protecție și control ale unității de control rămân active.     

  Chiptuning pentru motoare turbo diesel

                                      Motoarele diesel turbo moderne au fost deja monitorizate și controlate electronic de o unitate de control a motorului de zeci de ani. Controlerul detectează nenumărate valori, cum ar fi cantitatea de injecție, sincronizarea injecției, presiunea de impuls, viteza etc. Aceste date sunt incluse în controlul și monitorizarea motorului.

                                      

  Modulul de ajustare CPA colectează toate datele relevante direct către senzorii motorului și citește informații despre cantitatea de injecție, cronometrarea injecției, presiunea de impuls, viteza, etc. noi și transmise către unitatea de control a motorului. Aceasta calculează noi valori cu datele modulului nostru de reglare și, în același timp, adaptează hărțile rămase ale motorului. Drept urmare, unitatea de control a producătorului păstrează controlul motorului dvs. în orice moment, ceea ce înseamnă că sistemele de siguranță și protecție rămân active.

  Puterea adăugată a motorului dvs. este obținută prin optimizarea direcționată în timp real a semnalelor motorului. Eficiența și potențialul de performanță al motorului dvs. sunt semnificativ crescute de unitatea noastră de control de optimizare.

Testele noastre

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.