40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

Connective System

Connective System

favoritul nostru
3.390,00 RON
de la 2.034,00 RON TVA inclus
Nivelurile de putere ale PowerBox pot fi controlate de PedalBox! Ai puterea în mâinile tale. Controlați nivelul de putere al vehiculului sau al PowerBox Nitro - cu ajutorul PedalBox.
PowerBox Nitro permite Chiptuning în gama nanosecundelor și adaptează, prin optimizarea hărții în timp real, fiecare situație de conducere perfectă. PedalBox permite un răspuns la accelerare sensibil mai bun și astfel o manevrare mai sportivă. În ceea ce privește securitatea, PedalBox se află cu sistemul său multy-procesor, cu mult înaintea concurenților. Interacțiunea PowerBox Nitro și PedalBox-ul nostru permite schimbări ușoare ale modului. Prin apăsarea butonului + (PedalBox) răspunsul pedalei de accelerație este vizibil mai sportiv, iar PowerBox Nitro schimbă nivelul de putere în cursă.

Alege masina

Conectat intotdeauna

Nici o conexiune obositoare prin Bluetooth și nici o săpătură obositoare dintr-un smartphone - pur și simplu conectat și gata de utilizare!

Putere la o apasare de buton

O apăsare a butonului + de pe PedalBox este suficientă pentru a schimba răspunsul pedalei de accelerație și pentru a crește nivelul de putere al mașinii. Creșterea cu până la 31% a performanței și un răspuns sport la accelerație la apăsarea unui buton, foarte confortabil din interiorul vehiculului.

Combinat perfect

Răspunsul optimizat cu ajutorul nostru PedalBox este adăugarea perfectă la chiptuning.

Tehnologie din curse

Tehnologie din curse

Experienta in curse

Echipa de management și dezvoltare de la CPA Chiptuning poate privi în urmă cu peste 40 de ani de experiență de curse în sportul cu motor. Acestea includ Formula 2 (CE), cursele Campionatului Mondial în cursele de motociclete, cursele de kart-go, Supermoto și cel mai recent clasa națională Superbike.


Optimizarea hărții live în intervalul nanosecundelor

În PowerBox-urile noastre

Optimizarea hărții live în intervalul nanosecundelor

Optimizarea acceleratiei

 • Sport+

  raspuns al acceleratiei foarte racing

 • Sport

  raspuns al acceleratiei sportiv

 • Fabrica

  raspuns aproape stock

 • Eco

  raspuns al acceleratiei intarziat

 • Eco II

  raspuns al acceleratiei comfortabil

  Click here ↓
Click here
Click here

Nivelul de putere pe motor

Nivelul de putere pe motor
Eficient
Sport
Race
 • Race

  cresteri maxime de putere, economii mici de combustibil

 • Sport

  cresteri observabile de putere, economii mici de combustibil

 • Eficient

  cresteri mici de putere, economii maxime de combustibil

Noua tehnologie SENT & i-ART integrată

Noua tehnologie SENT & i-ART integrată

Din nou, inginerii cu experiență CPA s-au convins din punct de vedere al dezvoltării. Ca unul dintre primii producători, activitatea de dezvoltare a fost împinsă sub presiune ridicată la CPA. Rezultatul este convingător. CPA Chiptuning oferă astăzi soluții excepționale pentru mașini cu tehnologie SENT sau i-ART.

CPA-Switch Tech

Datorită comutării brevetate a canalelor individuale, CPA PowerBox Nitro este întotdeauna alegerea corectă.

 • Optimizarea caracteristică a hărții cu software individual

  Cu CPA Chiptuning, primiți întotdeauna un software care se potrivește exact cu motorul sau mașina dvs. Prin urmare, nu mai este necesară o reajustare. Acest lucru face posibilă utilizarea mai bună a rezervelor de energie ale motorului dvs. fără a restricționa longevitatea. Optimizarea hărții digitale optimizează reglarea datelor în timp real.

  Instalare usoara a PowerBox-ului

  1.

  Deschide capota.

  2.

  Scoate capacul motorului.

  3.

  Găsiți mufa. Nu a fost găsita: Trimiteți-ne o poză a compartimentului motor la technik@cpa-chiptuning.de și numărul dvs. de comandă.

  4.

  Deconectați mufa originală și conectați setul de cablu CPA furnizat cu cele două mufe originale. Asigurați-vă că mufa este bine fixata.

  5.

  Conectați CPA PowerBox cu mufa corespunzătoare (mufa CPA) de pe setul de cablu.

  6.

  Atașați PowerBox-ul și setul de cabluri într-o locație potrivită cu legăturile cablului (departe de sursele de căldură și părțile mobile).

  Instalare usoara a PedalBox-ului

  1.

  Eliberați pedala de accelerație: dacă este necesar, îndepărtați pedala de accelerație de pe fiting pentru a ajunge la conector.

  2.

  Scoateti mufa originala.

  3.

  Introduceți cablajul (adaptorul) furnizat între pedala de accelerație și conexiunea originală a mufei.

  4.

  Conecteaza pedalbox-ul la cablajul suplimentat.

  5.

  Fixați pedala de accelerație. Asigurați-vă că asigurați instalarea corectă a pedalei de accelerație și dirijarea corectă a conexiunilor cablurilor.

  6.

  Dacă doriți, puteți fixa PedalBox într-un loc potrivit cu banda adezivă furnizată.

 • Chiptuning: tehnică complexă. Instalare usoara. Mare efect.

  Ceea ce este încă definit astăzi drept chiptuning, tehnica CPA s-a dezvoltat de mult timp de la chiptuning „simplu”. Mai degrabă, implică algoritmi complexi al căror software este dezvoltat de ingineri și combinat cu know-how-ul aplicat de tehnicienii noștri experimentați, ceea ce duce la o creștere a puterii personalizate pentru mașina dvs.

  Accentul este pus pe armonia dintre hardware-ul și software-ul specific auto. De aceea, în calitate de client, puteți fi sigur că veți obține cea mai bună creștere a performanței posibilă la CPA.

  Creanța noastră: performanțe maxime și siguranță maximă perfect combinate pentru mașina dvs.!

 • Diferitele motoare

  Chiptuning pentru motoare turbo benzina

  În motoarele moderne pe benzină cu turbocompresor, controlul electronic și electronic al motorului joacă un rol din ce în ce mai important.

  Unitatea de control a motorului prelucrează date de la mulți senzori și astfel calculează, de ex. cantitatea necesară de injecție, presiunea de impuls necesară, timpul de aprindere dorit etc.

  Prin urmare, datele sunt citite și procesate de numeroși senzori.

  Pentru a obține o optimizare a puterii și a consumului, acești parametri trebuie optimizați. CPA se bazează pe software-ul special dezvoltat pentru motor, care asigură o modificare ulterioară a parametrilor de control reglați din fabrică. Prin optimizarea datelor motorului, puterea este semnificativ crescută și consumul este redus.

  Rezultatul parametrilor optimizați și optimizați este o creștere semnificativă a puterii și a eficienței. Toate datele relevante ale motorului sunt înregistrate, verificate și optimizate în timp real, dar numai dacă șoferul recuperează și puterea.

  Chiar și în timpul creșterii puterii, toate funcțiile de protecție și control ale unității de control rămân active.     

  Chiptuning pentru motoare turbo diesel

                                      Motoarele diesel turbo moderne au fost deja monitorizate și controlate electronic de o unitate de control a motorului de zeci de ani. Controlerul detectează nenumărate valori, cum ar fi cantitatea de injecție, sincronizarea injecției, presiunea de impuls, viteza etc. Aceste date sunt incluse în controlul și monitorizarea motorului.

                                      

  Modulul de ajustare CPA colectează toate datele relevante direct către senzorii motorului și citește informații despre cantitatea de injecție, cronometrarea injecției, presiunea de impuls, viteza, etc. noi și transmise către unitatea de control a motorului. Aceasta calculează noi valori cu datele modulului nostru de reglare și, în același timp, adaptează hărțile rămase ale motorului. Drept urmare, unitatea de control a producătorului păstrează controlul motorului dvs. în orice moment, ceea ce înseamnă că sistemele de siguranță și protecție rămân active.

  Puterea adăugată a motorului dvs. este obținută prin optimizarea direcționată în timp real a semnalelor motorului. Eficiența și potențialul de performanță al motorului dvs. sunt semnificativ crescute de unitatea noastră de control de optimizare.

 • Optimizarea hărții caracteristice pe pedala de gaz

  Software-ul nostru ingenios, dezvoltat special pentru pedala de accelerație, optimizează harta caracteristică a pedalei tale de accelerație, după cum doriți. Puneți PedalBox-ul nostru în modul sport. Așa cum se arată în diagrama din stânga, veți experimenta din nou mașina dvs. cu o vioiciune de neegalat și un răspuns accelerabil. Trecerea la modul de confort (Eco II) permite o conducere eficientă cu combustibil și poate fi de mare ajutor în traficul orașului și în congestionarea traficului.

Optimizare digitală de 4 ori

Optimizare digitală de 4 ori

Prin controlul (optimizarea) de până la 4 canale, mii de parametri pe secundă pot fi reglați pentru performanțe optime în toate situațile necesare.

4 channels

Utilizarea a până la 4 canale permite dezvoltatorilor și inginerilor o coordonare foarte precisă și eficientă a software-ului. Până la 15 parametri diferiți sunt optimizați.

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.