40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

Chiptuning Bentley Continental Flying Spur 2

Bentley Flying Spur 2 Chiptuning - și-a înlocuit predecesorul în iunie 2019. Dimensiunile Flying Spur 2 au fost modificate în înălțime și lungime cu 9 mm, iar lățimea a fost modificată cu 8 mm mai mult. Farurile mai mari și grila aproape verticală sunt, de asemenea, noi. De la o viteză de 195 km / h, noua suspensie pneumatică intră în joc și reduce garda de sol cu 5 sau 10 mm în față și în spate. Motorul W12 biturbo de șase litri revizuit oferă acum 625 CP și se armonizează perfect cu transmisia automată cu 8 trepte. Dacă acest lucru nu este suficient pentru dvs., puteți utiliza chiptuningul dedicat pentru Bentley Flying Spur 2 și veți avea cu adevărat o putere brută sub capotă. Noul Flying Spur este pur și simplu un lucru, luxul în persoană.

Bentley
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
Bentley Continental Flying Spur 5950 ccm 635 HP 467 kW 900 Nm

Nu gasesti masina?

Solicitați mașina acum. De obicei, primiți un răspuns în aceeași zi!

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.