40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

PedalBox

PedalBox

Acum cu software nou
Un răspuns mai bun la accelerație
1.090,00 RON
de la 850,01 RON TVA inclus
PedalBox-ul nostru oferă noul sistem Multi-Processor. Astfel veți simți imediat răspunsul mult mai bun al clapetei de accelerație. Ușor de reglat de la racy la economic - la alegerea simplă pe buton!
În același timp, PedalBox contribuie la un nivel maxim de siguranță în timpul conducerii. Două procesoare funcționează cu performanțe maxime pentru siguranța dumneavoastră. Inginerii noștri au dezvoltat o rutină de verificare extrem de sofisticată care face ca procesorul să se controleze reciproc tot timpul. În acest fel obținem un plus în securitate cu un factor de aproximativ 1.000!

Alege masina

Raspuns al acceleratiei sportiv

Cu PedalBox puteți controla pedala de accelerație mult mai bine. Răspunsul motorului dezvoltă mult mai multe dinamici - asa cum îl dozați!

Multi-Processor-System

Cea mai importantă caracteristică pentru siguranța dumneavoastră. Inginerii noștri au dezvoltat un mecanism ingenios de control, al cărui logic asigură controlul reciproc al ambelor procesoare. Acest lucru reduce riscul de neplată de 1.000 de ori.

Complement perfect la Chiptuning

Răspunsul optimizat prin PedalBox-ul nostru este complementul perfect pentru Chiptuning.

Multi-Processor-System

sistem patentat

Cea mai importantă caracteristică pentru siguranța dumneavoastră. Inginerii noștri au dezvoltat un mecanism ingenios de control, al cărui logic asigură controlul reciproc al ambelor procesoare. Acest lucru reduce riscul de neplată de 1.000 de ori.

Multi-Processor-System
Tehnologie din curse

Tehnologie din curse

Experienta in curse

Echipa de management și dezvoltare de la CPA Chiptuning poate privi în urmă cu peste 40 de ani de experiență de curse în sportul cu motor. Acestea includ Formula 2 (CE), cursele Campionatului Mondial în cursele de motociclete, cursele de kart-go, Supermoto și cel mai recent clasa națională Superbike.


Optimizarea acceleratiei

 • Sport+

  raspuns al acceleratiei foarte racing

 • Sport

  raspuns al acceleratiei sportiv

 • Fabrica

  raspuns aproape stock

 • Eco

  raspuns al acceleratiei intarziat

 • Eco II

  raspuns al acceleratiei comfortabil

  Click here ↓
Click here
Click here
 • Optimizarea caracteristică a hărții cu software individual

  Cu CPA Chiptuning, primiți întotdeauna un software care se potrivește exact cu motorul sau mașina dvs. Prin urmare, nu mai este necesară o reajustare. Acest lucru face posibilă utilizarea mai bună a rezervelor de energie ale motorului dvs. fără a restricționa longevitatea. Optimizarea hărții digitale optimizează reglarea datelor în timp real.

  Instalare usoara a PedalBox-ului

  1.

  Eliberați pedala de accelerație: dacă este necesar, îndepărtați pedala de accelerație de pe fiting pentru a ajunge la conector.

  2.

  Scoateti mufa originala.

  3.

  Introduceți cablajul (adaptorul) furnizat între pedala de accelerație și conexiunea originală a mufei.

  4.

  Conecteaza pedalbox-ul la cablajul suplimentat.

  5.

  Fixați pedala de accelerație. Asigurați-vă că asigurați instalarea corectă a pedalei de accelerație și dirijarea corectă a conexiunilor cablurilor.

  6.

  Dacă doriți, puteți fixa PedalBox într-un loc potrivit cu banda adezivă furnizată.

 • Chiptuning: tehnică complexă. Instalare usoara. Mare efect.

  Ceea ce este încă definit astăzi drept chiptuning, tehnica CPA s-a dezvoltat de mult timp de la chiptuning „simplu”. Mai degrabă, implică algoritmi complexi al căror software este dezvoltat de ingineri și combinat cu know-how-ul aplicat de tehnicienii noștri experimentați, ceea ce duce la o creștere a puterii personalizate pentru mașina dvs.

  Accentul este pus pe armonia dintre hardware-ul și software-ul specific auto. De aceea, în calitate de client, puteți fi sigur că veți obține cea mai bună creștere a performanței posibilă la CPA.

  Creanța noastră: performanțe maxime și siguranță maximă perfect combinate pentru mașina dvs.!

 • Diferitele motoare

  Chiptuning pentru motoare turbo benzina

  În motoarele moderne pe benzină cu turbocompresor, controlul electronic și electronic al motorului joacă un rol din ce în ce mai important.

  Unitatea de control a motorului prelucrează date de la mulți senzori și astfel calculează, de ex. cantitatea necesară de injecție, presiunea de impuls necesară, timpul de aprindere dorit etc.

  Prin urmare, datele sunt citite și procesate de numeroși senzori.

  Pentru a obține o optimizare a puterii și a consumului, acești parametri trebuie optimizați. CPA se bazează pe software-ul special dezvoltat pentru motor, care asigură o modificare ulterioară a parametrilor de control reglați din fabrică. Prin optimizarea datelor motorului, puterea este semnificativ crescută și consumul este redus.

  Rezultatul parametrilor optimizați și optimizați este o creștere semnificativă a puterii și a eficienței. Toate datele relevante ale motorului sunt înregistrate, verificate și optimizate în timp real, dar numai dacă șoferul recuperează și puterea.

  Chiar și în timpul creșterii puterii, toate funcțiile de protecție și control ale unității de control rămân active.     

  Chiptuning pentru motoare turbo diesel

                                      Motoarele diesel turbo moderne au fost deja monitorizate și controlate electronic de o unitate de control a motorului de zeci de ani. Controlerul detectează nenumărate valori, cum ar fi cantitatea de injecție, sincronizarea injecției, presiunea de impuls, viteza etc. Aceste date sunt incluse în controlul și monitorizarea motorului.

                                      

  Modulul de ajustare CPA colectează toate datele relevante direct către senzorii motorului și citește informații despre cantitatea de injecție, cronometrarea injecției, presiunea de impuls, viteza, etc. noi și transmise către unitatea de control a motorului. Aceasta calculează noi valori cu datele modulului nostru de reglare și, în același timp, adaptează hărțile rămase ale motorului. Drept urmare, unitatea de control a producătorului păstrează controlul motorului dvs. în orice moment, ceea ce înseamnă că sistemele de siguranță și protecție rămân active.

  Puterea adăugată a motorului dvs. este obținută prin optimizarea direcționată în timp real a semnalelor motorului. Eficiența și potențialul de performanță al motorului dvs. sunt semnificativ crescute de unitatea noastră de control de optimizare.

 • Optimizarea hărții caracteristice pe pedala de gaz

  Software-ul nostru ingenios, dezvoltat special pentru pedala de accelerație, optimizează harta caracteristică a pedalei tale de accelerație, după cum doriți. Puneți PedalBox-ul nostru în modul sport. Așa cum se arată în diagrama din stânga, veți experimenta din nou mașina dvs. cu o vioiciune de neegalat și un răspuns accelerabil. Trecerea la modul de confort (Eco II) permite o conducere eficientă cu combustibil și poate fi de mare ajutor în traficul orașului și în congestionarea traficului.

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.