40% reducere la toate produsele ! Ofertă de primăvară: numai în limita stocului disponibil! (6)

Chiptuning Bestune T77

Bestune T77 Chiptuning - În martie 2018 a fost prezentat oficial acest SUV de la marca Bestune, care aparține grupului FAW din China. Imediat după lansare acest SUV a devenit cel mai îndrăgit SUV din China. Bestune T77 este acum posibil și în Germania prin intermediul unui importator oficial. Bestune T77 este echipat cu unele dotări tehnice, precum ar fi comenzile vocale pentru a ușura folosirea diferitelor funcțiuni. Motoarele disponibile pe benzină oferă între 143 CP și 169 CP, sunt dotate standard cu o cutie de viteze în 6 trepte sau opțional cu o transmisie cu dublu ambreiaj în 7 trepte. Pentru cei ce doresc un feeling mai sportiv, recomandăm un chiptuning dedicat pentru acest model.

Bestune
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
Bestune T77 230 TiD 1199 ccm 143 HP 105 kW 204 Nm
Bestune T77 Pro 1498 ccm 169 HP 124 kW 258 Nm

Nu gasesti masina?

Solicitați mașina acum. De obicei, primiți un răspuns în aceeași zi!

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.