40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

Chiptuning Beijing X5

Chiptuning pentru Beijing X5 - Acest SUV se bazează tehnic pe prima generație a Beijing Senova D50. Platforma utilizată este derivată din Saab 9-3. Beijing X5 este un vehicul fabricat de Beijing Motor Corporation din China și este, de asemenea, cunoscut sub numele de Beijing Senova X55. Acest vehicul este poziționat pe piață între X35 și X65 ale producătorului chinez de automobile. Versiunea de producție a primei generații Senova X55 a debutat în cadrul Salonului Auto de la Shanghai din 2015 și a fost lansată pe piața auto din China până la sfârșitul anului 2015. Pentru versiunea turbo a acestui vehicul oferim un produs specific pentru o creștere semnificativă a puterii.

Beijing
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
Beijing X5 1.5T 1499 ccm 150 HP 110 kW 210 Nm

Nu gasesti masina?

Solicitați mașina acum. De obicei, primiți un răspuns în aceeași zi!

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.