40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

Chiptuning Beijing X25

Chiptuning Beijing X25 – SUV-ul crossover al producătorului chinez Beijing Motor Corporation (numit și BAIC) poartă și numele Senova X25. De la sfârșitul anului 2016, importat de Indimo Germania, a fost și pe drumurile germane. Se bazează pe Beijing Senova D20, care a fost construit între 2014 și 2017 și este poziționat sub Beijing Senova X35. Beijing Senova X25 este propulsat de un motor pe benzină de 1,5 litri cu 85 kW (116 CP) de la Mitsubishi Motors. SUV-ul are transmisie manuală cu 5 trepte ca standard, iar opțională este disponibilă o transmisie automată cu 4 trepte. Tracțiunea integrală nu este disponibilă la acest model. O creștere a puterii este posibilă cu un chiptuning pentru Beijing X25.

Beijing
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
Beijing X25 1.5 1499 ccm 116 HP 85 kW 148 Nm

Nu gasesti masina?

Solicitați mașina acum. De obicei, primiți un răspuns în aceeași zi!

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.