40% reducere la toate produsele ! Ofertă de primăvară: numai în limita stocului disponibil! (6)

Chiptuning BAIC X55

Chiptuning BAIC X55 – Beijing Motor Corporation este un producător chinez (neoficial numit și BAIC). De asemenea, SUV-ul compact rulează sub numele Beijing Senova X55 și se află pe drumurile Germaniei sub Beijing X5 din 2020. Anumite părți ale dotărilor din interior și bord reamintesc de diverse modele produse de Daimler. Motorul cu patru cilindri în linie de 1,5 litri cu turbo de la Mitsubishi este disponibil cu 150 CP. Din punct de vedere tehnic, vehiculul se bazează pe Beijing Senova D50 din prima generație, care folosește platforma Saab 9-3. A doua generație a SUV-ului și-a făcut debutul la Salonul Auto de la Shanghai în aprilie 2017, la doar doi ani de la prezentarea primei generații. Motoarele turbo beneficează de o creștere impresionantă a puterii prin chiptuningul dedicat acestei mărci.

BAIC
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
Car designation Capacitate HP kW Nm ID-Motor
BAIC X55 AT 1.5T 1499 ccm 136 HP 100 kW 210 Nm
BAIC X55 MT 1.5T 1499 ccm 136 HP 100 kW 210 Nm

Nu gasesti masina?

Solicitați mașina acum. De obicei, primiți un răspuns în aceeași zi!

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.