40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

Audi Q3 40 TFSI Chiptuning

+50 HP

Cresteri de putere in HP (2)

+85 Nm

Cresteri de cuplu in Nm (2)

+20 km/h

Cresteri de viteza (4)

-1.18 s

Avantaj de la 0-100km/h (5)

Informatie importanta despre masina ta

 • Mașină sportiva de oraș cu putere CPA

  Motorul tau in teste

  Mașină sportiva de oraș cu putere CPA

  Audi A3

  Tipic pentru Audi este calitatea bună a construcției, echipamentul extins și performanțele ambițioase din punct de vedere sportiv. Împreună cu VW Golf și clasa Mercedes A, domină segmentul clasei compacte. Audi A3 se remarcă în special prin dinamica sa de conducere pronunțată care rămâne neutră și ușor de controlat chiar și în zona de frontieră. Datorită CPA PowerBox, derularea orașului din Ingolstadt este și mai entuziasmată de gaz și, mai ales, tirajul poate fi ...

  citeste mai multe
 • Protectie motor

  Protectie motor | Audi Q3 40 TFSI Chiptuning

  Cea mai buna protectie posibila pentru motorul masinii tale

  Un software adaptat pentru mașina dvs. este baza pentru o chiptuning solidă și sigură. Cu așa-numitele unități moderne de control suplimentare (PowerBox de la CPA), siguranța, protecția mediului și creșterea performanței nu mai sunt în conflict.

  Sarcina principală a chiptuning-ului sigur este utilizarea rezervelor de energie existente, astfel încât să nu aibă loc o uzură suplimentară. În plus, sistemul Safe Engine al PowerBox detectează în timp util supraîncărcarea termică și reglează dinamic creșterea puterii.

Alege produs Chiptuning | Audi Q3 40 TFSI

Chiptuning Made in Germany

PowerBox Pro (3)

Cea mai bună intrare

Aluminiu (rezistent la caldura)

PowerBox Pro

Diagrama de performanta

894,00RON TVA inclus

Crestere de putere 28 kW

Crestere de putere 38 HP

Crestere de cuplu 64 Nm

Economii: până la 0,8 litri la 100 km

Mai multe

PowerBox Pro

Adauga in cos

Chiptuning Made in Germany

PowerBox Nitro (3)

Putere maxima

Aluminiu (rezistent la caldura)

PowerBox Nitro

Diagrama de performanta

1.734,00RON TVA inclus

Crestere de putere 37 kW

Crestere de putere 50 HP

Crestere de cuplu 85 Nm

Economii: până la 1,2 litri la 100 km

Mai multe

PowerBox Nitro - Audi Q3 40 TFSI

Adauga in cos

Chiptuning Made in Germany

PowerBox Ultra (3)

Ucigașul de preț-performanță

Aluminiu (rezistent la caldura)

PowerBox Ultra

Diagrama de performanta

1.194,00RON TVA inclus

Crestere de putere 33 kW

Crestere de putere 45 HP

Crestere de cuplu 76 Nm

Economii: până la 1 litri la 100 km

Mai multe

PowerBox Ultra

Adauga in cos

Motive pentru a alege CPA.

Dyno-ul nostru 4x4

Pe dyno-ul nostru toate masinile (tractiune fata, spate sau integral) pot fi masurate masini cu pana la 1.100Nm de cuplu

La testele noastre, ne bazăm întotdeauna pe teste ample de dyno, inclusiv măsurarea gazelor de evacuare și testarea temperaturilor de lucru ale diferitelor piese ale motorului. Folosim un set de senzori externi de temperatură, care verifică și înregistrează temperaturile de funcționare importante ale diferitelor piese ale motorului cu și fără reglare. Cu motoarele noi, testele intensive sunt întotdeauna efectuate la sarcină maximă și cu o creștere maximă a puterii.

Activeaza puterea masinii tale: Alege masina

Inginerie germana

De mai mulți ani, noi, echipa de management și dezvoltare a CPA, dezvoltăm și proiectăm o varietate de produse software și tehnice. Acum am împachetat tot acest know-how și toate experiențele noastre în PowerBox și PedalBox. Nu lăsăm nimic la voia întâmplării.

Ne bazăm pe ingineri experimentați și premiați din zona Stuttgart.

Placerea condusului si protectia mediului

Creșterea puterii și protecția mediului nu mai sunt în mod obligatoriu în conflict cu optimizarea performanței CPA. Dacă cuplul este crescut în timpul optimizării puterii, se poate obține mai multă alimentare decât înainte la turații mici. Aceasta duce la o economie parțială enormă de combustibil.

Decenii de experienta in curse

Nu doar echipa noastră de dezvoltare are mulți ani de experiență în curse, managementul nostru are, de asemenea, multă experiență.

La CPA Chiptuning, ne străduim pentru performanțe extraordinare! Aceasta este atât o cerință, cât și o motivație - pentru compania noastră și pentru produsele noastre. Echipa de management și dezvoltare de la CPA Chiptuning poate privi în urmă cu peste 40 de ani de experiență de curse în sportul cu motor. Acestea includ Formula 2 (CE), cursele Campionatului Mondial în cursele de motociclete, cursele de kart-go, Supermoto și cel mai recent clasa națională Superbike. Această experiență de curse este combinată cu lucrări de inginerie detaliate din regiunea auto din Stuttgart. În fiecare zi lucrăm cu pasiune pentru a ne strădui excelența. Așa a apărut PowerBox-ul nostru, în care am pus toată inima și expertiza noastră. Convinge-te.

About us

Testele noastre

(2) Nota: Datele de performanță prezentate mai sus sunt valori maxime realizabile. Puterea reală depinde de toleranța în serie a autoturismului individual, de combustibilul utilizat și de diverși factori de mediu.

(3) Acceptarea și obligația de înregistrare pentru chiptuning în documentele auto: Mai multe informatii:

(4) Doar pentru masinile pentru care controlul vitezei nu a fost activat sau dezactivat.

(5) Imbunatarierea timpului mentionata anterior este maximul posibil pe care motorul masinii il poate atinge, in functie de tolerantele motorului,care difera la fiecare masina in parte.

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.