Audi Q3 35 TFSI Chiptuning

+41 HP

Cresteri de putere in HP (2)

+68 Nm

Cresteri de cuplu in Nm (2)

+20 km/h

Cresteri de viteza (4)

-1.51 s

(5)

Informatie importanta despre masina ta

 • Skoda Kamiq 1.5 TSI pe dyno

  Motorul tau in teste

  Skoda Kamiq 1.5 TSI pe dyno

  Skoda Kamiq chiptuning

  Dezvoltarea de software specifice motorului pentru SUV-ul orașului producătorului ceh de mașini Puterea suplimentară a fost dezvoltată atât pentru transmisia manuală cu 6 trepte, cât și pentru transmisia automată cu 7 trepte cu dublu ambreiaj. Cu patru cilindri rulează lin și răspunde excelent la diferitele niveluri de performanță ale sistemului conectiv CPA. Înnăscut elegant și sportiv, dar odată cu creșterea performanței noastre, cehul obține până la 41 CP mai mult. ...

  citeste mai multe
 • Chiptuning SENT Technology

  SENT Technology

  Mașina dvs. este prevăzută cu o soluție de ultimă generație de comunicare digitală a senzorilor auto. Cu tehnologia SENT, semnalele senzorului sunt transmise digital și în formă codificată. Aceasta asigură o transmisie perfectă a semnalului și crește siguranța operațională. PowerBox-ul nostru captează semnalul digital din gama nanosecundelor și îl optimizează în același timp. Astfel, chiptuning-ul profită la maxim de potențialul mașinii tale.

 • Protectie motor

  Protectie motor | Audi Q3 35 TFSI Chiptuning

  Cea mai buna protectie posibila pentru motorul masinii tale

  Un software adaptat pentru mașina dvs. este baza pentru o chiptuning solidă și sigură. Cu așa-numitele unități moderne de control suplimentare (PowerBox de la CPA), siguranța, protecția mediului și creșterea performanței nu mai sunt în conflict.

  Sarcina principală a chiptuning-ului sigur este utilizarea rezervelor de energie existente, astfel încât să nu aibă loc o uzură suplimentară. În plus, sistemul Safe Engine al PowerBox detectează în timp util supraîncărcarea termică și reglează dinamic creșterea puterii.

Alege produs Chiptuning | Audi Q3 35 TFSI

Chiptuning Made in Germany

PowerBox Pro (3)

Cea mai bună intrare

Aluminiu (rezistent la caldura)

PowerBox Pro

749,61RON TVA inclus

Crestere de putere 22 kW

Crestere de putere 30 HP

Crestere de cuplu 50 Nm

Economii: până la 0,8 litri la 100 km

Mai multe

PowerBox Pro

Adauga in cos

Chiptuning Made in Germany

PowerBox Nitro (3)

Putere maxima

Aluminiu (rezistent la caldura)

PowerBox Nitro

2.338,52RON TVA inclus

Crestere de putere 30 kW

Crestere de putere 41 HP

Crestere de cuplu 68 Nm

Economii: până la 1,2 litri la 100 km

Mai multe

PowerBox Nitro - Audi Q3 35 TFSI

Adauga in cos

Chiptuning Made in Germany

PowerBox Ultra (3)

Ucigașul de preț-performanță

Aluminiu (rezistent la caldura)

PowerBox Ultra

1.266,25RON TVA inclus

Crestere de putere 26 kW

Crestere de putere 35 HP

Crestere de cuplu 59 Nm

Economii: până la 1 litri la 100 km

Mai multe

PowerBox Ultra

Adauga in cos

Motive pentru a alege CPA.

Dyno-ul nostru 4x4

Pe dyno-ul nostru toate masinile (tractiune fata, spate sau integral) pot fi masurate masini cu pana la 1.100Nm de cuplu

La testele noastre, ne bazăm întotdeauna pe teste ample de dyno, inclusiv măsurarea gazelor de evacuare și testarea temperaturilor de lucru ale diferitelor piese ale motorului. Folosim un set de senzori externi de temperatură, care verifică și înregistrează temperaturile de funcționare importante ale diferitelor piese ale motorului cu și fără reglare. Cu motoarele noi, testele intensive sunt întotdeauna efectuate la sarcină maximă și cu o creștere maximă a puterii.

Activeaza puterea masinii tale: Alege masina

Inginerie germana

De mai mulți ani, noi, echipa de management și dezvoltare a CPA, dezvoltăm și proiectăm o varietate de produse software și tehnice. Acum am împachetat tot acest know-how și toate experiențele noastre în PowerBox și PedalBox. Nu lăsăm nimic la voia întâmplării.

Ne bazăm pe ingineri experimentați și premiați din zona Stuttgart.

Placerea condusului si protectia mediului

Creșterea puterii și protecția mediului nu mai sunt în mod obligatoriu în conflict cu optimizarea performanței CPA. Dacă cuplul este crescut în timpul optimizării puterii, se poate obține mai multă alimentare decât înainte la turații mici. Aceasta duce la o economie parțială enormă de combustibil.

Decenii de experienta in curse

Nu doar echipa noastră de dezvoltare are mulți ani de experiență în curse, managementul nostru are, de asemenea, multă experiență.

La CPA Chiptuning, ne străduim pentru performanțe extraordinare! Aceasta este atât o cerință, cât și o motivație - pentru compania noastră și pentru produsele noastre. Echipa de management și dezvoltare de la CPA Chiptuning poate privi în urmă cu peste 40 de ani de experiență de curse în sportul cu motor. Acestea includ Formula 2 (CE), cursele Campionatului Mondial în cursele de motociclete, cursele de kart-go, Supermoto și cel mai recent clasa națională Superbike. Această experiență de curse este combinată cu lucrări de inginerie detaliate din regiunea auto din Stuttgart. În fiecare zi lucrăm cu pasiune pentru a ne strădui excelența. Așa a apărut PowerBox-ul nostru, în care am pus toată inima și expertiza noastră. Convinge-te.

About us

Testele noastre

(2) Nota: Datele de performanță prezentate mai sus sunt valori maxime realizabile. Puterea reală depinde de toleranța în serie a autoturismului individual, de combustibilul utilizat și de diverși factori de mediu.

(3) Acceptarea și obligația de înregistrare pentru chiptuning în documentele auto: Mai multe informatii:

(4) Doar pentru masinile pentru care controlul vitezei nu a fost activat sau dezactivat.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.