Nu ai ales inca o masina. Alege masina

Ingineri germani si multi ani de experienta in curse...

În calitate de CPA Chiptuning, ne străduim pentru performanțe extraordinare! Aceasta este cerința și motivația în același timp - pentru compania noastră și produsele noastre. Echipa de management și dezvoltare de la CPA Chiptuning poate privi înapoi peste 40 de ani de experiență de curse în sportul cu motor. Acestea au inclus Formula 2 (CE), cursele Campionatului Mondial în cursele de motociclete, cursele de kart-go, Supermoto și, cel mai recent, clasa națională Superbike. Această experiență de curse este combinată cu lucrări detaliate de inginerie din regiunea auto din Stuttgart. În fiecare zi lucrăm cu pasiune pentru a ne strădui excelența. Așa a apărut PowerBox-ul nostru, în care am pus toată inima și expertiza noastră. Convinge-te.

Specializarile noastre includ

  • Cresteri de performanta pentru uz in curse
  • Optimizarea acceleratiei
  • Software individual pentru motoare diferite

Echipa CPA Chiptuning

Putere maxima...

..si pe circuit

Nu numai echipa noastra de dezvoltare are o experienta vasta in curse, dar si management-ul nostru.

German Superbike 2008

Fapte si cifre

225

Retea internationala de dealeri

Astăzi, numeroși dealeri lucrează zilnic cu CPA pentru a îmbunătăți produsele de chiptuning.

10.000

clienti satisfacuti

Produsele noastre se bazează foarte mult pe beneficiile clienților și acest lucru face ca utilizarea zilnică să fie o experiență pozitivă.

200.000

Module vandute

Cu mai mult de 200.000 module vandute, suntem mandri sa oferim in continuare tuning de inalta calitate pentru ultimele masini

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.