40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

VW Up 1.0 TSI Chiptuning

VW UP în testul de la CPA Performance

Cu motorul său turbo în trei cilindri de 1,0 litri, care produce 90 CP, VW UP are o bază bună. Cu toate acestea, se necesită un cuplu semnificativ mai mare în multe situații de condus. Prin urmare, CPA Performance a realizat o dezvoltare software specifică motorului pentru UP. Ajustarea precisă a parametrilor pentru performanță suplimentară se simte fără doar și poate. Cu această optimizare a performanței , puteți merge cu ușurință în excursii frumoase cu VW UP, chiar și atunci când este complet încărcat. Designul său modern și spațiul sunt convingătoare.

diagrama de performanță VW Up 1.0 TSI
23.06.2021

VW : Încercări ulterioare

05.06.2018
  • VW Arteon 2.0 TDI SCR

Pentru succesorul VW Passat de CPA Chiptuning este posibilă până la 28% mai multă putere. De asemenea, consumul poate fi redus cu până la 1L / 100Km, convingeți-vă și comandați astăzi PowerBox Nitro.

21.10.2015
  • VW Scirocco III 2.0 TDI (CR)

Combinația de zi cu zi și hipodromul datorită PowerBox-urilor noastre. O creștere a producției de aproximativ 50 de cai putere ar putea fi realizată prin mai multe teste. Proiectul său Volkswagen nepolic, dar dinamic, a convins echipa CPA.

16.03.2018
  • VW Golf Sportsvan 1.5 TSI ACT

Pentru performanțe suplimentare de până la 25% - Chiptuning prin CPA. Cu ajutorul unui software specific motorului, comportamentul și performanța de conducere pot fi îmbunătățite, chiar și consumul mediu de combustibil poate fi redus.

21.11.2019
  • VW Touareg III V6 TDI

Noul VW vine cu cea mai recentă tehnologie VW și mult confort. Există un sistem ConnectiveS care se potrivește care poate crește confortul sau sportivitatea cu diferite niveluri de performanță.

14.12.2018
  • VW Up 1.0 GTI

Lasă-te inspirat de chiptuning-ul nostru specific pentru motor pentru VW UP GTI. Datorită PowerBox de la CPA, motorul cu trei cilindri oferă până la 31 CP și 54 NM mai mult decât versiunea standard.

09.01.2014
  • VW Eos 2.0 TSI/TFSI

VW EOS 2.0 TSI / TFSI mulțumește CPA Chiptuning un cabriolet sport?

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.