40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

CPA și noul model F8 Spider

Noul Ferrari în teste

CPA Performance și-a stabilit obiectivul de a face noul F8 Spider ceva mai performant. În acest scop, parametrii au fost ajustați și s-a realizat un software specific motorului. Rezultatul este o putere suplimentară de 80 CP și aproape 80 NM mai multi. Pasionații de Ferrari îl vor iubi și vor aprecia dinamica îmbunătățită a condusului. În orice caz, scaunele din carbon rezistă fără probleme la puterea suplimentară a lui V8-Bi-Turbo.

diagrama de performanță Ferrari F8 Spider
04.06.2021

Ferrari : Încercări ulterioare

06.05.2020
  • Ferrari Portofino

Experimenta-ți mașina dvs. sport cu performanțe suplimentare și veți rămâne uimiți. Cu chiptuning de la CPA puteți obține o performanță suplimentară considerabilă.

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.