40% reducere la toate produsele ! Ofertă de primăvară: numai în limita stocului disponibil! (6)

Bentley Continental GT Speed Chiptuning

Chiptuning dedicat

Ori de câte ori credeți că nu există loc de mai bine, vă veți înșela, ca și aici cu GT Speed. Predecesorul său a fost un adevărat bolid, iar acuma noul model duce totul la un alt nivel. Acum noul GT Speed dispune de un motor brahial W12 cu 659CP și un cuplu incredibil de 900NM, ceea ce duce la o viteză de 335kmh. Noua transmisie cu dublu ambreiaj cu opt trepte permite acum timpi de schimbare care sunt de două ori mai rapide decât cele ale modelului GT normal. În ceea ce privește sunetul, GT Speed este mai extrem, ceea ce sună foarte bine. Tracțiunea integrală permanentă și direcția integrală contribuie la o manevrare perfectă în orice situație. Chiptuning-ul Bentley Continental GT Speed ​​este disponibil pentru cei care doresc și mai multă performanță.

diagrama de performanță Bentley Continental GT Speed
21.04.2021

Bentley : Încercări ulterioare

24.09.2019
  • Bentley Continental GT

Sistemul CPA ConnectiveS oferă mai multe avantaje, cum ar fi reglarea pedalei de accelerație și chiptuning combinate pentru a crea o experiență de conducere excelentă. Testați produsele de creștere a performanței CPA pentru Bentley Continental GT.

03.11.2020
  • Bentley Continental GT V8

Materiale de înaltă calitate în vehiculul de lux Bentley Continental GT V8. Aici am vrut sa ducem acest bolid la următorul nivel printr-un chiptuning cu software specific motorului.

12.02.2021
  • Bentley Bentayga

Convinge-te de chiptuning-ul CPA și de software-ul specific motorului pentru creșterea performanțelor . PowerBox de la CPA și software-ul special dezvoltat funcționează foarte bine împreună.

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.