Nu ai ales inca o masina. Alege masina

masini similare

Un motor majestuos în 12 cilindri cu ambiții de off-road

Bentley Bentayga Chiptuning

Cel mai rapid SUV din lume are cu adevărat tot ce îți dorește inima. Lux pur și modern oriunde vezi cu ochii, un motor puternic cu 12 cilindri de 608 CP, cu un cuplu de 900 Nm, care atinge o viteză de 306 km / h. Datorită suspensiei pneumatice SUV-ul de 2,6 tone este extrem de comfortabil pe drum. Bentayga se potrivește în special călătorilor lungi, dar stăpânește cu ușurință și serpentinele. Manevrabilitatea sa este convingătoare în orice situație . Apropo, inginerii de la CPA Performance nu au putut rezista și au evocat un pic de performanță suplimentară pentru Majestatea Sa. O creștere impresionantă de 140NM și 100CP, care schimbă complet caracterul acestui SUV.

diagrama de performanță Bentley Bentayga
12.02.2021

Bentley : Încercări ulterioare

03.11.2020
  • Bentley Continental GT V8

Materiale de înaltă calitate în vehiculul de lux Bentley Continental GT V8. Aici am vrut sa ducem acest bolid la următorul nivel printr-un chiptuning cu software specific motorului.

24.09.2019
  • Bentley Continental GT

Sistemul CPA ConnectiveS oferă mai multe avantaje, cum ar fi reglarea pedalei de accelerație și chiptuning combinate pentru a crea o experiență de conducere excelentă. Testați produsele de creștere a performanței CPA pentru Bentley Continental GT.

21.04.2021
  • Bentley Continental GT Speed

O creștere a puterii impresionantă prin tuningul oferit de CPA.

Testele noastre

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.