Nu ai ales inca o masina. Alege masina

masini similare

Ford Ranger 2.2 TDCi Chiptuning

Dezvoltarea softwareului individual pentru Ford Ranger 2.2 TDCi

Ford Ranger 2.2 Diesel cu 160 CP este un adevărat monstru off road. Una dintre cele mai populare pick-up-uri alături de Nissan Navara și VW Amarok. Rangerul este un allrounder, pur și simplu datorită manevrabilității sale, ceea ce reprezintă un aspect pozitiv. Indiferent dacă este vorba de timpul liber sau de muncă, Ranger-ul se adaptează cu ușurință, astfel putând să transporte biciclete, aparate pentru lucru sau motoare. Șasiul său rigid este conceput clar pentru teren și de aici face o impresie imbatabilă pentru dimensiunea sa. Motorul său de 2,2 litri cu 160 CP a fost optimizat de specialiștii în dezvoltarea chiptuningului de la CPA. Rezultatul este convingător , având peste 40 CP și o putere în plus cu 100 Nm,care se potrivește foarte bine Rangerului..

diagrama de performanță Ford Ranger 2.2 TDCi
05.02.2021

Ford : Încercări ulterioare

15.01.2015
  • Ford Focus III (DYB) ST 2.0 EcoBoost

: CPA Chiptuning testează și dezvoltă software și PowerBoxes pentru Ford Focus ST.

15.03.2021
  • Ford Transit Custom 2.0 TDCi

Cu powerboxul de la CPA se poate obține un plus de putere de până la 46CP și 110NM. Softwareul dezvoltat special pentru motorul dumneavoastră aduce o creștere a puterii fără nici cel mai mic compromis.

26.04.2019
  • Ford Focus III (DYB) 1.5 TDCi

Vă recomandăm sistemul conectiv CPA pentru Ford Focus III (DYB) 1.5 TDCi. Nivelurile de putere diferite și răspunsul schimbat al pedalei de accelerație aduc o nouă plăcere de a conduce.

12.03.2021
  • Ford Transit/Tourneo Courier 1.0 EcoBoost

Software specific motorului pentru Ford Transit / Tourneo Courier 1.0 EcoBoost oferit de CPA Performance prin powerboxul disponibil. Testează și tu produsul nostru dezvoltat de către inginerii noștrii și vei rămâne uimit.

22.10.2015
  • Ford Fusion (Europe) 2.0 EcoBoost

Mai mult Boost by the Chiptuning Ford Fusion EcoBoost. Manevrare mai sportivă datorită software-ului dezvoltat special.

16.03.2021
  • Ford Kuga II 2.0 TDCi

CPA PowerBox, PedalBox sau ConnectiveSystem pentru Ford Kuga II 2.0 TDCi pentru a crește performanța sau răspunsul pedalei de accelerație. Decide-te și tu pentru CPA Performance și testează produsele pentru creșterea puterii mașinii tale.

Testele noastre

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.