40% reducere la toate produsele ! ofertă de Crăciun: numai în limita stocului disponibil! (6)

Noul Golf 8 Hybrid în test la CPA Performance

VW Golf VIII (CD) 1.4 TSI GTE eHybrid Chiptuning

Numele eTSI dezvăluie că motorul pe benzină Golf 8 are un sistem hibrid și un sistem electric de 48 de volți împreună cu un generator de pornire cu curea. Noul și ultra-modernul motor în legătură cu cutia de viteze standard DSG cu 7 trepte lasă o impresie plăcută . Noul management al cilindrilor oprește 2 cilindri cât mai des posibil, foarte subtil încă rămâne neobservat, pentru a economisi combustibil. Având în vedere aceste circumstanțe, CPA Chiptuning a dezvoltat o creștere adecvată a performanței. Cei aproape 40 CP și 70 Nm se simt foarte bine, astfel incât condusil devine din nou o plăcere.

diagrama de performanță VW Golf VIII (CD) 1.4 TSI GTE eHybrid
28.01.2021

VW : Încercări ulterioare

03.07.2021
  • VW Touareg III V6 TDI

Testați chiptuningul de la CPA Performance pentru o creștere mare a performanței pentru VW Touareg. Cu sistemul CPA ConnectiveSystem, puteți controla cu ușurință puterea suplimentară din interior, după cum este necesar, prin apăsarea unui buton.

22.10.2015
  • VW Amarok 2.0 TDI BiTurbo

Chip Tuning VW Amarok 2.0 TDI biturbo cu CPA o ajută pe „camionul” ei puternic din nou. Odată cu creșterea performanței CPA PowerBox, Amarok dvs. face din nou o cifră bună chiar și departe de străzile germane.

11.03.2016
  • VW Golf VII (AU) 1.4 TSI

Datorită software-ului special dezvoltat pentru motor este posibil până la 160 CP. Consumul mediu de combustibil poate fi redus cu până la 1 L cu CPA Chiptuning. CPA PowerBox vă ajută să oferiți mai multe performanțe și plăcere la volan.

16.03.2018
  • VW Golf Sportsvan 1.5 TSI ACT

Pentru performanțe suplimentare de până la 25% - Chiptuning prin CPA. Cu ajutorul unui software specific motorului, comportamentul și performanța de conducere pot fi îmbunătățite, chiar și consumul mediu de combustibil poate fi redus.

14.12.2018
  • VW Up 1.0 GTI

Lasă-te inspirat de chiptuning-ul nostru specific pentru motor pentru VW UP GTI. Datorită PowerBox de la CPA, motorul cu trei cilindri oferă până la 31 CP și 54 NM mai mult decât versiunea standard.

02.05.2014
  • VW Golf VII (AU) 2.0 GTD

Noul Golf 7 GTD în test - un modul sonor excelent pentru un diesel!

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.