Nu ai ales inca o masina. Alege masina

Golf GTI VIII Chiptuning

Dezvoltare software individuală pentru VW Golf VIII

Mai agresiv și mai modern, se impune noul GTI. Partea din față cu prizele de aer în formă de fagure de miere, precum și banda de lumină distinctivă este extrem de largă și face o impresie sportivă. Pozitiv ne-a surprins, șasiul mai rigid și sportiv cu care noul GTI poate fi controlat cu ușurință în toate situațiile la care este supus. Motorul de 2,0 litri produce 245 CP și 370 Nm. Astfel, noul GTI este la fel de rapid ca predecesorul său. Cu siguranță toți pasionații și-ar fi dorit o mică îmbunătățire. Dar pentru CPA este o sansă pentru a îndeplini dorința aceasta, astfel dezvoltând un produs specific care crește performanța cu 63CP și 95NM. Prin acest rezultat suntem mai mult ca siguri ca fiecare pasionat GTI va avea un zâmbet pe buze.

diagrama de performanță VW Golf VIII (CD) GTI
22.12.2020

VW : Încercări ulterioare

20.11.2020
  • VW T-Roc R 4Motion

După testul pe termen lung și înregistrarea intensivă a datelor, inginerii CPA au dezvoltat un software specific motorului pentru VW T-Roc R pentru a crește performanța. Convinge-te singur de efectivitatea chiptuningului.

30.10.2015
  • VW Passat B7 (3C) 1.4 TSI

Putere nouă pe teren atât de bine pe drum, obține-ți SUV-ul prin Chiptuning-ul nostru. Nu numai că pot apărea ofensiva puternică, ci și of0ensiva. u

28.11.2018
  • VW Touareg II (C2) 4.2 V8 TDI (CR) DPF

Optimizarea cu ajutorul software-ului specific motorului oferă o putere suplimentară de până la 79 CP și 176 N. VW Touareg se afișează cu bucurie și atinge viteza maximă într-un mod jucăuș.

09.01.2014
  • VW Beetle 2.0 TSI

Acum deblocați mai multă putere pentru VW Beetle cu TuningBox de la CPA.

21.11.2019
  • VW Touareg III V6 TDI

Noul VW vine cu cea mai recentă tehnologie VW și mult confort. Există un sistem ConnectiveS care se potrivește care poate crește confortul sau sportivitatea cu diferite niveluri de performanță.

06.10.2015
  • VW Beetle 2.0 TDI DPF

Chiptuning VW Beetle va încânta cu siguranță. Faceți testul și consultați-vă cu CPA PowerBox pentru VW Beetle.

Testele noastre

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.