40% reducere la toate produsele ! Ofertă de primăvară: numai în limita stocului disponibil! (6)

Porsche 911 991 Turbo S PedalBox

Porsche 911 991 Turbo S, pur și simplu spectaculos

Inovațiile, cum ar fi suporturile motorului activ, direcția punții spate, spoilerele active, frânele ceramice și tracțiunea integrală perfectă oferă o plăcere extraordinară de conducere, fără regrete.Inginerii de la CPA au dorit să pună punctul pe i și au obținut o optimizare în răspunsul pedalei de acelerație cu ajutorul CPA PedalBox special dezvoltat. Folosiți PedalBox pentru a controla pedala de accelerație în diferie situații. Modurile de la Eco II la Sport + pot fi selectate convenabil prin simpla apăsare a unui buton și adaptate la diferite situații de conducere. Manevrabilitatea precisă a sistemului de tracțiune integrală Turbo oferă o tracțiune excelentă, chiar și pe vreme rea. În interior, Porsche a reușit să creeze o singerie optimă între om și mașină. Deci concluzia nu poate fi decât: convingătoare, senzațională, un vis.

diagrama de performanță Porsche 911 991 Turbo S
08.12.2020

Porsche : Încercări ulterioare

05.12.2018
  • Porsche Panamera (II)

Experimentează viața de zi cu zi împreună cu performanțe grozave. CPA PowerBox Nitro oferă în noul Porsche Panamera Sport Turismo o creștere a performanței de până la 86 CP.

12.06.2018
  • Porsche Panamera (II) 4S

Experimentați puternicul V6 al Porsche Panamera 4S în combinație cu CPA PowerBox Nitro. Până la 523 CP și 653 NM sunt posibile cu software-ul specific, consultați singur.

29.07.2015
  • Porsche Cayenne (92A) Diesel

Puterea PowerBox a CPA Chiptuning, o creștere semnificativă a puterii. Acest lucru vă face mașina mai sportivă.

03.07.2019
  • Porsche Macan S

Cu CPA PowerBox se poate obține o creștere a performanței de până la 80 CP, care este, de asemenea, vizibilă. Testele pe termen lung și dezvoltarea de software specifice motorului facilitează buna cooperare între CPA PowerBox și Porsche Macan S.

12.06.2018
  • Porsche 911 991 Carrera 4

Cu caracteristicile specifice ale CPA PowerBox, Porsche 911 Carrera 4 își atinge potențialul maxim. Rezultatul este o creștere a performanței cu până la 20%, în combinație cu sistemul conectiv CPA îmbunătățește, de asemenea, răspunsul accelerației.

17.04.2015
  • Porsche Cayenne (92A) Diesel

Prin chiptuning-ul nostru Porsche, s-ar putea realiza o creștere excelentă a performanței și un cuplu sensibil mai mare.

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.