40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

Mazda CX-5 Chiptuning

Dezvoltarea software-ului individual

Popularul CX-5 de la Mazda este gata după ceun facelift blând îl pune în formă maximă. Mulți mici asistenți, cum ar fi farurile LED Matrix, fac condusul și mai confortabil. Mazda a făcut cea mai mare schimbare a motorului, biturbodieselul cu patru cilindri care dezvoltă acum 184 CP. Într-una sau cealaltă situație de conducere există o mică lipsă de putere pentru a pune SUV-ul de 1,7 t în mod corespunzător în mișcare. Prin intermediul puterii suplimentare dezvoltate special de CPA Chiptuning, CX-5 primește mult mai multă putere, aproape 50 CP și 120 NM, ceea ce aduce un caracter mai dinamic micuțului gigant.

diagrama de performanță Mazda CX-5 (II/KF) 2.2 SKYACTIV-D AWD
30.11.2020

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.