40% reducere la toate produsele ! Ofertă de primăvară: numai în limita stocului disponibil! (6)

VW T-Roc R 4Motion Chiptuning

Mai multă putere pentru VW T-Roc R

T-Roc R, un mini SUV cu adevărat de succes de la VW. Cu varianta R, VW a făcut ca modelul standard, care este considerat solid și practic ,să fie mult mai sportiv. Cu un motor în patru cilindri turbo are o putere de 300 CP, iar direcția sa receptivă îl face ușor de controlat în orice situație de condus. Aspectul său sportiv în legătură cu roțile de 19 inch, care pot fi comandate separat rezultă un SUV cu adevărat sportiv. Se poate spune că varianta R este pe deplin potrivită pentru utilizarea de zi cu zi. Dacă totuși doriți ceva mai individual, răsfățați-vă cu CPA PowerBox Nitro și obțineți cu până la 70 CP și 95 Nm mai multă putere, astfel încât greutatea de aproape 1.5 t nu mai este atât de relevantă .

diagrama de performanță VW T-Roc R 4Motion
20.11.2020

VW : Încercări ulterioare

23.06.2021
  • VW Up 1.0 TSI

Cu sistemul CPA ConnectiveSystem obțineți combinația de ajustare ideală a motorului și reglarea accelerației. Testați creșterea performanței.

18.12.2015
  • VW Jetta VI 1.6 TDI DPF

Datorită software-ului dezvoltat special elimină acest diesel chiar și după o creștere a performanței de până la 27%. Fosta sa imagine aparține trecutului, mouse-ul gri de VW strălucește acum prin sportivitate și dinamism.

17.02.2021
  • VW Crafter II 2.0 TDI

Software dezvoltat specific motorului pentru noul VW Crafter II 2.0 TDI pentru un maxim de putere prin powerboxul CPA. Un adaos de 30CP și 80NM te vor convinge cu siguranță.

08.07.2021
  • VW Touareg II (C2) 3.0 V6 TDI (CR) BlueMotion DPF

Testați puterea suplimentară a performanței CPA cu PowerBox pentru VW Touareg. Cu sistemul patentat CPA ConnectiveSystem, veți obține un rezultat de nedescris.

06.10.2015
  • VW Beetle 2.0 TDI DPF

Chiptuning VW Beetle va încânta cu siguranță. Faceți testul și consultați-vă cu CPA PowerBox pentru VW Beetle.

03.07.2021
  • VW Touareg III V6 TDI

Testați chiptuningul de la CPA Performance pentru o creștere mare a performanței pentru VW Touareg. Cu sistemul CPA ConnectiveSystem, puteți controla cu ușurință puterea suplimentară din interior, după cum este necesar, prin apăsarea unui buton.

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.