40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

VW T-Roc R 4Motion Chiptuning

Mai multă putere pentru VW T-Roc R

T-Roc R, un mini SUV cu adevărat de succes de la VW. Cu varianta R, VW a făcut ca modelul standard, care este considerat solid și practic ,să fie mult mai sportiv. Cu un motor în patru cilindri turbo are o putere de 300 CP, iar direcția sa receptivă îl face ușor de controlat în orice situație de condus. Aspectul său sportiv în legătură cu roțile de 19 inch, care pot fi comandate separat rezultă un SUV cu adevărat sportiv. Se poate spune că varianta R este pe deplin potrivită pentru utilizarea de zi cu zi. Dacă totuși doriți ceva mai individual, răsfățați-vă cu CPA PowerBox Nitro și obțineți cu până la 70 CP și 95 Nm mai multă putere, astfel încât greutatea de aproape 1.5 t nu mai este atât de relevantă .

diagrama de performanță VW T-Roc R 4Motion
20.11.2020

VW : Încercări ulterioare

22.10.2015
  • VW Amarok 2.0 TDI BiTurbo

Chip Tuning VW Amarok 2.0 TDI biturbo cu CPA o ajută pe „camionul” ei puternic din nou. Odată cu creșterea performanței CPA PowerBox, Amarok dvs. face din nou o cifră bună chiar și departe de străzile germane.

05.06.2018
  • VW Arteon 2.0 TDI SCR

Pentru succesorul VW Passat de CPA Chiptuning este posibilă până la 28% mai multă putere. De asemenea, consumul poate fi redus cu până la 1L / 100Km, convingeți-vă și comandați astăzi PowerBox Nitro.

28.11.2018
  • VW Touareg II (C2) 4.2 V8 TDI (CR) DPF

Optimizarea cu ajutorul software-ului specific motorului oferă o putere suplimentară de până la 79 CP și 176 N. VW Touareg se afișează cu bucurie și atinge viteza maximă într-un mod jucăuș.

21.10.2015
  • VW Scirocco III 2.0 TDI (CR)

Combinația de zi cu zi și hipodromul datorită PowerBox-urilor noastre. O creștere a producției de aproximativ 50 de cai putere ar putea fi realizată prin mai multe teste. Proiectul său Volkswagen nepolic, dar dinamic, a convins echipa CPA.

19.08.2014
  • VW T5 Bus 2.0 TDI (CR) DPF (ab 2009)

CPA Chiptuning testează și dezvoltă software special pentru TuningBox oft he VW T5.

21.11.2019
  • VW Touareg III V6 TDI

Noul VW vine cu cea mai recentă tehnologie VW și mult confort. Există un sistem ConnectiveS care se potrivește care poate crește confortul sau sportivitatea cu diferite niveluri de performanță.

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.