40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

RollsRoyce Wraith Black Badget în test la CPA

Dezvoltare software individuală pe dyno

Lux pur - acest RollsRoyce este cel mai captivant și, în același timp, cel mai atractiv lucru pe care RollsRoyce l-a adus în circulație. Black Badge este varianta pentru individualiști. Cutia de viteze fiabilă cu 8 trepte pune în aplicare puterea de 632 CP și 600 NM în orice situație de condus.Pentru a oferi acestui RollsRoyce extraordinar un pic mai multă sportivitate, inginerii CPA Performance au efectuat teste ample și într-un final, au obținut o putere incredibilă de plus 92 CP și 128 NM cu PowerBox Nitro. Acest rezultat vorbește de la sine și se poate lăsa văzut, schimbând caracterul sportiv al motorului.

diagrama de performanță RollsRoyce Wraith Black Badge
19.10.2020

RollsRoyce : Încercări ulterioare

12.06.2018
  • RollsRoyce Wraith

Performanță îmbunătățită, cu aceeași capacitate de utilizare și suveranitate de zi cu zi - asta oferă CPA PowerBox. Experimentați până la 918 NM și 725 CP în Rolls Royce Wraith și conectați-vă la Sistemul CPA Connective pentru un răspuns îmbunătățit la accelerație.

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.