Nu ai ales inca o masina. Alege masina

Ford S-Max II 2.0 EcoBlue Chiptuning

Ford S-Max EcoBlue 2.0d în test la CPA

Marea forță a modelului S-Max este flexibilitatea sa fascinantă. Acest van cu caracter sportiv oferă suficient spațiu și confort pentru orice activitate, cele mai noi tehnologii inteligente contribuind la siguranța pasagerilor. Odată cu creșterea performanței , veți obține un vehicul mai dinamic și perfect dotat pentru orice situație. În testul pe termen lung, CPA PowerBox Nitro a arătat nu numai performanțe sporite fiabile, ci și economii semnificative de combustibil, iar astfel rezultând un vehicul mult mai versatil.

diagrama de performanță Ford S-Max II 2.0 EcoBlue
01.09.2020

Ford : Încercări ulterioare

05.06.2018
  • Ford Focus III (DYB) 2.3 EcoBoost RS

CPA PowerBox asigură o putere suplimentară de până la 441 CP și 555 Nm pentru Ford Focus 2.3 EcoBoos RS. Gama de revizie și performanța generală pot fi îmbunătățite.

10.02.2021
  • Ford Ranger 2.2 TDCi

Dezvoltarea softwareului specific motorului și teste pe termen lung pentru Ford Ranger pentru a crește performanța cu PowerBox-ul nostru. O putere suplimentară de 30 CP și 80 Nm poate fi obținută cu CPA PowerBox pentru Ford Ranger 2.2 TDCi.

20.08.2018
  • Ford Fiesta (VIII) ST

Software-ul specific motorului CPA PowerBox trezește potențial latent în EcoBoost de 1,5 litri al Ford Fiesta ST. Încredere în mulți ani de experiență și comandă astăzi.

15.01.2015
  • Ford Focus III (DYB) ST 2.0 EcoBoost

: CPA Chiptuning testează și dezvoltă software și PowerBoxes pentru Ford Focus ST.

09.03.2016
  • Ford C-Max (II) 2.0 TDCi

Un software special dezvoltat are ca rezultat CPA PowerBox să poată obține mai mult randament în intervalul de viteză mai mic. Comandați produsele noastre și experimentați singur diferența.

05.02.2021
  • Ford Ranger 2.2 TDCi

Testați chiptuningul de la CPA Performance cu PowerBox pentru Ford Ranger 2.2 TDCi. O interacțiune excelentă între software și hardware și gamă variată de chiptuning pentru performanța motorului și reglarea pedalei de accelerație.

Testele noastre

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.