40% reducere la toate produsele ! Ofertă de primăvară: numai în limita stocului disponibil! (6)

Test dyno cu Bentley Continental GT V8

Dezvoltare software specifică motorului: Bentley Continental GT V8

Grand Touring redefinit. Pur și simplu, nobil în orice situație. CPA Performance a avut posibilitatea de a testa acest vehiculul de lux pe durata a câteva zile. După ce ai intrat în lumea exclusivă din interiorul Bentley-ului, ești înconjurat de piele și lemn de cea mai înaltă calitate. Motorul, echipat cu 2 turbine twin-scroll și transmisie cu dublu ambreiaj, are o putere stock de 550 CP și 770 NM. Inginerii de la CPA au pus cireașa de pe tort printr-un chiptuning dezvoltat exclusiv pentru acest motor. Putere suplimentară perfect coordonată cu CPA PowerBox Nitro este de nedescris .

diagrama de performanță Bentley Continental GT V8
03.11.2020

Bentley : Încercări ulterioare

24.09.2019
  • Bentley Continental GT

Sistemul CPA ConnectiveS oferă mai multe avantaje, cum ar fi reglarea pedalei de accelerație și chiptuning combinate pentru a crea o experiență de conducere excelentă. Testați produsele de creștere a performanței CPA pentru Bentley Continental GT.

12.02.2021
  • Bentley Bentayga

Convinge-te de chiptuning-ul CPA și de software-ul specific motorului pentru creșterea performanțelor . PowerBox de la CPA și software-ul special dezvoltat funcționează foarte bine împreună.

21.04.2021
  • Bentley Continental GT Speed

O creștere a puterii impresionantă prin tuningul oferit de CPA.

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.