40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

masini similare

Bestune T77 Pro la CPA

Bestune T77 Pro Chiptuning

Noul SUV de clasă mijlocie de la grupul chinez FAW la CPA pentru dezvoltarea de software specific motorului. Vehiculele, care anterior erau destul de monotone, sunt acum înlocuite de noile modele și acestea sunt cu siguranță mult mai impresionante. Controlul complet digital în interiorul vehiculului utilizând un afișaj destul de mare este convingător. Echipat cu motorul 1.5 T-GDI cu 169 CP și 258 Nm și o transmisie cu dublu ambreiaj în 7 trepte, SUV-ul rulează impresionant. CPA Chiptuning a dat un pic mai multă viață întregului concept și a dezvoltat un PowerBox cu o putere semnificativ mai mare de până la 44 CP și 66 Nm.

diagrama de performanță Bestune T77 Pro
28.10.2020

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.