40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

Un invitat special la CPA

DFSK Fengon 5 Chiptuning

DFSK Fengon Seria 5 este, de asemenea, unul dintre coupe-urile SUV și este cu siguranță atractiv. Prima impresie din interior este, de asemenea, convingătoare, afișajele mari permit șoferului și pasagerului din față să facă setările dorite fără probleme. Suntem de părere că SUV-ului coupe, oferit cu un motor cu turbo în patru cilindri de 1.5 litri ,necesită un plus de putere. CPA a oferit un pic mai multă putere Fengon-ului cu CPA PowerBox Nitro. Puterea suplimentară de aproape 40 CP și 60 Nm realizează creșterea necesară de putere , pentru a oferi un caracter mai sportiv. Prin testele noastre pe termen lung și software-ul dezvoltat specific motorului, putem oferi un chiptuning exclusiv și sigur pentru DFSK Fengon 5.

diagrama de performanță DFSK Fengon 5
15.10.2020

DFSK : Încercări ulterioare

04.02.2021
  • DFSK Glory 580

Testați și experimentați creșterea performanței pentru DFSK Glory 580 de la CPA Performance. Inginerii noștri au făcut o treabă extraordinară și au obținut performanța dorită prin dezvoltarea software-ului specific motorului.

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.