40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

Nissan Navara IV 2.3 dCi Chiptuning

Japonez-ul în test la CPA

Noul Nissan Navara își face treaba excepțional, realizeazând echilibrul dintre un vehicul utilitar și SUV-ul confortabil. Pick-up-ul nu este un SUV sportiv, cu toate acestea, este convingător în viața de zi cu zi și își depășește caracterul vehiculului comercial cu tot felul de extra-uri. O mașină de incredere pentru un buget redus. Noua cutie automată în șapte trepte a fost absolut armonioasă în test în legătură cu creșterea performanței . Valorile sprintului, precum și turbo lag-ul ar putea fi rezolvate fără probleme cu sistemul exclusiv Connective Systems, oferit doar de CPA Chiptuning . Clienții Navara vor aprecia în totalitate schimbarea oferită de noi.

diagrama de performanță Nissan Navara IV (D231) 2.3 dCi (after 7/2019)
26.08.2020

Nissan : Încercări ulterioare

10.02.2020
  • Nissan Navara IV (D231) 2.3 dCi

Cu CPA PowerBox și software-ul dezvoltat special pentru motor, puteți obține o creștere uimitoare a performanței vehiculului dumneavoastră. După teste extinse pe termen lung și software special, veți primi un chiptuning fără compromisuri de la CPA.

13.05.2019
  • Nissan Micra IG-T 100

Cu PowerBox prin CPA, se poate obține un plus de 19 CP, creând o experiență de conducere sportivă. Decideți chiptuning-ul CPA și re-experimentați-vă mașina. Veți fi mulțumit de creșterea puterii.

07.10.2019
  • Nissan Qashqai 1.7 dCi

Teste speciale de stres și teste pe termen lung pentru dezvoltarea de programe individuale pentru Nissan Qashqai 1.7 dCi. Creșterea uriașă a puterii odată cu ridicarea performanței CPA.

12.11.2018
  • Nissan Juke 1.5 dCi DPF

Conducere plăcută și putere suplimentară cu sistemul conectiv CPA pentru Nissan Juke. Sportivitate nouă și o putere suplimentară de până la 27 CP.

20.03.2015
  • Nissan Juke 1.6 DIG-T

Chiptuning CPA PowerBox pentru Nissan Juke 1.6 DIG-T. Creștere semnificativă a puterii CPA PowerBox pentru SUV-ul japonez Nissan Juke.

08.02.2021
  • Nissan Navara IV (D231) 2.3 dCi

O creștere a performanței de 42 CP și 110 Nm pentru Nissan Navara cu CPA PowerBox și dezvoltarea software-ului specific motorului. La CPA Performance veți găsi chiptuning dedicat și reglarea pedalei de accelerație pentru Nissan Navara, fără a face compromisuri.

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.