Nu ai ales inca o masina. Alege masina

Nissan Navara IV 2.3 dCi Chiptuning

Japonez-ul în test la CPA

Noul Nissan Navara își face treaba excepțional, realizeazând echilibrul dintre un vehicul utilitar și SUV-ul confortabil. Pick-up-ul nu este un SUV sportiv, cu toate acestea, este convingător în viața de zi cu zi și își depășește caracterul vehiculului comercial cu tot felul de extra-uri. O mașină de incredere pentru un buget redus. Noua cutie automată în șapte trepte a fost absolut armonioasă în test în legătură cu creșterea performanței . Valorile sprintului, precum și turbo lag-ul ar putea fi rezolvate fără probleme cu sistemul exclusiv Connective Systems, oferit doar de CPA Chiptuning . Clienții Navara vor aprecia în totalitate schimbarea oferită de noi.

diagrama de performanță Nissan Navara IV (D231) 2.3 dCi (after 7/2019)
26.08.2020

Nissan : Încercări ulterioare

05.06.2018
  • Nissan Juke 1.2 DIG-T

Reglarea cipurilor CPA PowerBox asigură o performanță suplimentară de până la 27%. Ca rezultat - puterea de tragere îmbunătățită și mai multă presiune în intervalul de viteză mai mic, consultați-vă și comandați online PowerBox.

07.10.2019
  • Nissan Qashqai 1.7 dCi

Teste speciale de stres și teste pe termen lung pentru dezvoltarea de programe individuale pentru Nissan Qashqai 1.7 dCi. Creșterea uriașă a puterii odată cu ridicarea performanței CPA.

20.03.2015
  • Nissan Juke 1.6 DIG-T

Chiptuning CPA PowerBox pentru Nissan Juke 1.6 DIG-T. Creștere semnificativă a puterii CPA PowerBox pentru SUV-ul japonez Nissan Juke.

08.02.2019
  • Nissan Qashqai 1.3 DIG-T

Convingeți-vă de puterea suplimentară impresionantă de până la 38 CP și 65 NM. CPA PowerBox oferă mai multă putere și, cu o conducere adecvată, de asemenea, un consum optim de combustibil.

15.05.2015
  • Nissan Qashqai 1.6 dCi

Utilizarea PowerBox a CPA poate fi o performanță mai mare poate fi atinsă. Testează PowerBox-ul pentru Nissan-ul tău și vezi singur.

10.02.2020
  • Nissan Navara IV (D231) 2.3 dCi

Cu CPA PowerBox și software-ul dezvoltat special pentru motor, puteți obține o creștere uimitoare a performanței vehiculului dumneavoastră. După teste extinse pe termen lung și software special, veți primi un chiptuning fără compromisuri de la CPA.

Testele noastre

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.