40% reducere la toate produsele ! Ofertă de primăvară: numai în limita stocului disponibil! (6)

Nissan Navara IV 2.3 dCi Chiptuning

Japonez-ul în test la CPA

Noul Nissan Navara își face treaba excepțional, realizeazând echilibrul dintre un vehicul utilitar și SUV-ul confortabil. Pick-up-ul nu este un SUV sportiv, cu toate acestea, este convingător în viața de zi cu zi și își depășește caracterul vehiculului comercial cu tot felul de extra-uri. O mașină de incredere pentru un buget redus. Noua cutie automată în șapte trepte a fost absolut armonioasă în test în legătură cu creșterea performanței . Valorile sprintului, precum și turbo lag-ul ar putea fi rezolvate fără probleme cu sistemul exclusiv Connective Systems, oferit doar de CPA Chiptuning . Clienții Navara vor aprecia în totalitate schimbarea oferită de noi.

diagrama de performanță Nissan Navara IV (D231) 2.3 dCi (after 7/2019)
26.08.2020

Nissan : Încercări ulterioare

25.08.2015
  • Nissan Frontier 2.5 dCi

Prin PowerBox de la CPA, am obținut o creștere semnificativă a performanței pe Nissan Frontier. Puterea crescută vizibilă vă va inspira.

08.02.2021
  • Nissan Navara IV (D231) 2.3 dCi

O creștere a performanței de 42 CP și 110 Nm pentru Nissan Navara cu CPA PowerBox și dezvoltarea software-ului specific motorului. La CPA Performance veți găsi chiptuning dedicat și reglarea pedalei de accelerație pentru Nissan Navara, fără a face compromisuri.

10.04.2016
  • Nissan Qashqai 1.5 dCi

Inginerii CPA au făcut din nou posibil și au obținut o creștere a performanței Nissan Qashqai 1.5 dCi. Prin PowerBox-ul nostru puteți obține mai multă putere din vehiculul dvs

28.10.2015
  • Nissan X-Trail 2.0 dCi DPF

Durabilitatea în loc de viață scurtă, este regula noastră de top atunci când vine vorba de chiptuning. Respectarea acestora este posibilă datorită inginerilor noștri și software-ului specific dezvoltat.

12.06.2018
  • Nissan Navara IV (D231) 2.3 dCi

Software-ul specific al CPA PowerBox crește performanțele pick-up-urilor dvs. Nissan Navara cu până la 27%. Rezultatul este o îmbunătățire a tracțiunii prin cuplu crescut, comandați astăzi online.

17.04.2015
  • Nissan Qashqai 1.2 DIG-T

Mai multă putere pentru Nissan Qashqai prin chiptuning CPA.

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.