40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

Ferrari Portofino – bolidul primește câteva cai în plus

Ferrari Portofino Chiptuning

Portofino arată mai vulgar și mai agresiv decât predecesorul său California. V8-ul biturbo de 3.9 litri vine deja cu 600 CP și 760 Nm. Cu biele și pistoni noi, întăriți, motorul poate suporta mult mai multă putere. Nu am reușit să optimizăm răspunsul fabulos al clapetei de accelerație pentru acest motor turbo pe benzină cu unitatea noastră de control, însă am reușit să obținem mai mult din acest V8 în ceea ce privește puterea și cuplul. Aici experiența din motorsport a tehnicienilor a putut fi pusă la folos pentru dezvoltarea unui produs unic. Datorită sistemului de siguranță a motorului, performanța suplimentară nu este în detrimentul uzurii, iar cei 858 Nm și 677 PS vorbesc de la sine. Deblocați puterea suplimentară a Ferarris-ului dvs. cu chiptuning exclusiv de la CPA.

diagrama de performanță Ferrari Portofino
06.05.2020

Ferrari : Încercări ulterioare

04.06.2021
  • Ferrari F8 Spider

Teste intensive și ajustare exactă pentru dezvoltarea software-ului specific motorului pentru Ferrari F8 Spider. Așadar, obțineți îmbunătățire sigură care aduce o performanță suplimentară uimitoare pentru vehiculul dvs.

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.