40% reducere la toate produsele ! Ofertă de primăvară: numai în limita stocului disponibil! (6)

masini similare

CPA a primit o vizita din Italia!

Chiptuning pe Lamborghini Urus

Cu 650 CP și mândri 850 Nm de performanță standard, nu se gândește neapărat la o creștere a puterii la început. Cu toate acestea, nu trebuie subestimat mărimea și greutatea gigantului. Doar un lucru ajută la mașinile cu greutate mare: mai multă putere. Am testat deja motorizarea în Audi A6 și am dorit totuși să ne convingem dacă Urus mai are caracteristici speciale. Desigur, aici este importantă dezvoltarea căldurii în caroseria vehiculului și în compartimentul motorului. În ciuda creșterii puterii de până la 54 CP și 103 Nm, toate subiectele relevante pentru siguranță ar putea fi întâlnite și nu există o uzură suplimentară din cauza reglării. Testează-l inclusiv o opțiune de returnare de 14 zile chiar și după instalare.

diagrama de performanță Lamborghini Urus
02.04.2020

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.