40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

Infiniti QX50 (II) 2.0t chiptuning

Chiptuning pentru un break sportiv!

După teste extinse și teste pe dyno, puterea QX50 ar putea fi mărită cu până la 72 CP și 102 Nm și asta cu puțină uzură suplimentară - astfel încât nimic nu poate bloca drumul către o viață lungă a mașinii. Suntem convinși că zona de creștere a puterii, cu cunoștințele și experiența noastră de la curse pentru a fi unice și, de asemenea, testele noastre extinse, în mod explicit în zona termică. Dezvoltarea căldurii este un subiect important atunci când creșteți puterea motoarelor turbo. Trebuie întotdeauna să se asigure că reglarea nu conduce la o dezvoltare a căldurii sporite. Pentru noi, accentul este pus pe siguranță și nu doar pe puterea suplimentară. Testează-ne ajustarea, funcționează.

diagrama de performanță Infiniti QX50 (II) 2.0t
13.03.2020

Infiniti : Încercări ulterioare

21.10.2020
  • Infiniti Q50S 3.0t

Chiptuning pentru Infiniti Q50S 3.0t cu PowerBox de la CPA Performance cu software specific motorului. Convingeți-vă de interacțiunea excelentă dintre PowerBox și Pedalbox cu CPA ConnectiveSystem.

08.06.2018
  • Infiniti Q60 2.0t

Optimizarea hărții în timp real îmbunătățește performanța în patru cilindri în linie până la 266 cai putere și 444 NM. Convingeți-vă astăzi de CPA Chiptuning și experimentați mai multă plăcere de conducere în Q60.

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.