Nu ai ales inca o masina. Alege masina

Chiptuning pentru Trumpchi GS4

Optimizăm SUV-ul chinezesc și obținem o creștere mare a puterii

Trumpchi este un SUV ieftin, fratele cel mic al Trumpchi GS 5, care este cunoscut în Asia. În ceea ce privește aspectul și calitatea, GS 4 nu trebuie să se ascundă de fratele său mai mare. Odată cu reglarea, până la 42 CP și 65 Nm pot fi obținute de la 1,5 litri cu patru cilindri. Vrei să conduci cu o rulotă mai mare, fără nicio problemă, dar te rog cu ceva mai mult CPA POWER. În cazul gradienților sau mai ales la depășire, reglarea noastră oferă o putere importantă pentru moment, de îndată ce treceți drept, reglarea se oprește din nou. Chiar și atunci când conduceți cu viteză maximă, sistemul nostru sigur de motor reglementează reglarea în jos pentru a proteja motorul. Asta înseamnă că în 2020 este Trumpuk.

diagrama de performanță Trumpchi GS4 1.5T
20.01.2020

Trumpchi : Încercări ulterioare

29.07.2019
  • Trumpchi GS5 1.8T

Folosiți PowerBox-ul nostru pentru chiptuning Trumpchi. Putere suplimentară excelentă cu ajustarea noastră pentru Trumpchi GS5.

Testele noastre

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.