Nu ai ales inca o masina. Alege masina

Skoda Octavia 1.0 TSI chiptuning - obtine mai mult din litrul tau!

Sedan de dimensiuni mijlocii cu notchback si ambitii sportive

Cu arcul său de mână și arcul roților, Skoda amintește de Audi A4 din anii precedenți, Skoda este totuși un sedan de succes. În opinia noastră, motorul de 1 litru ar putea folosi unele performanțe suplimentare în unele situații. Cu chiptuning-ul nostru pentru Skoda Octavia 1.0 TSI obținem o creștere a puterii de până la 31 CP și 54 Nm. Echipa noastră tehnică s-a ocupat și de evenimentele termice prin reglare. Așadar, sistemul nostru sigur pentru motor (protecție completă la sarcină) începe mai devreme decât poate pentru motoarele cu sarcini termice mai mici. Datorită testelor noastre și software-ului dezvoltat individual pentru motor, puteți decide cu o conștiință clară pentru a efectua chiptuning pe Skoda Octavia 1.0 TSI.

Skoda: Încercări ulterioare

22.02.2020
  • Skoda Kamiq 1.5 TSI

Cu CPA PowerBox se pot atinge până la 41 CP suplimentare pentru Skoda Kamiq. Nivelurile de putere diferite cu sistemul conectiv sunt realizate curat.

09.11.2019
  • Skoda Kodiaq 2.0 TSI

TEST TEST TEST

16.05.2014
  • Skoda Octavia (III Typ 5E) 2.0 TDI (RS)

Skoda RS în testul practic de conducere la chiptuning CPA.

Testele noastre

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.