40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

Skoda Kamiq 1.5 TSI pe dyno

Skoda Kamiq chiptuning

Dezvoltarea de software specifice motorului pentru SUV-ul orașului producătorului ceh de mașini Puterea suplimentară a fost dezvoltată atât pentru transmisia manuală cu 6 trepte, cât și pentru transmisia automată cu 7 trepte cu dublu ambreiaj. Cu patru cilindri rulează lin și răspunde excelent la diferitele niveluri de performanță ale sistemului conectiv CPA. Înnăscut elegant și sportiv, dar odată cu creșterea performanței noastre, cehul obține până la 41 CP mai mult. Acestea sunt clar vizibile. Suntem convinși de chiptuning-ul nostru Skoda Kamiq. Convinge-te de puterea suplimentară a mașinii tale.

diagrama de performanță Skoda Kamiq 1.5 TSI
22.02.2020

Skoda : Încercări ulterioare

09.11.2019
  • Skoda Kodiaq 2.0 TSI

O economie de combustibil de până la 1,2 litri și o creștere a performanței de până la 46 CP și 84 Nm sunt rezultatul dezvoltării noastre individuale de software pentru Skoda Kodiaq 2.0 TSI. Încearcă-ne și convinge-te singur.

07.01.2020
  • Skoda Octavia (III Typ 5E) 1.0 TSI

Software-ul și testul specific motorului cu, de exemplu, evenimente termice fac ca chiptuning-ul nostru să crească puterea pentru care poți alege cu o conștiință clară. Testează produsele CPA Chiptuning și scoate mai mult din mașină.

16.05.2014
  • Skoda Octavia (III Typ 5E) 2.0 TDI (RS)

Skoda RS în testul practic de conducere la chiptuning CPA.

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.