Nu ai ales inca o masina. Alege masina

Nissan Qashqai 1.7 dCi in testele noastre

Nissan Qashqai 1.7 dCi chiptuning

Un SUV frumos cu interior de înaltă calitate și mult spațiu în interior. Găsim SUV-ul ca fiind un pic prea leneș, mai ales în călătoriile de peste ocean sau pe autostradă. Din fericire, am reușit să punem cunoștințele și expertiza noastră la dezvoltarea de noi softuri ECU și chiar mai bune. Cu o creștere a puterii de 37 CP și creșterea cuplului de 84 Nm accelerează Qashqai sensibil mai bine. Ca și în cazul tuturor testelor noastre, am avut în vedere încărcarea termică și fizică a tuturor părților esențiale. Aceasta include teste de stres, inclusiv senzori special concepuți pentru măsurarea temperaturii și dezvoltării căldurii în compartimentul motorului. Pentru a vă putea calma și beneficia în siguranță de performanțele suplimentare, oferim și o garanție a motorului, inclusiv turbo.

Nissan: Încercări ulterioare

05.06.2018
  • Nissan Juke 1.2 DIG-T

Reglarea cipurilor CPA PowerBox asigură o performanță suplimentară de până la 27%. Ca rezultat - puterea de tragere îmbunătățită și mai multă presiune în intervalul de viteză mai mic, consultați-vă și comandați online PowerBox.

12.11.2018
  • Nissan Juke 1.5 dCi DPF

Conducere plăcută și putere suplimentară cu sistemul conectiv CPA pentru Nissan Juke. Sportivitate nouă și o putere suplimentară de până la 27 CP.

15.05.2015
  • Nissan Qashqai 1.6 dCi

Utilizarea PowerBox a CPA poate fi o performanță mai mare poate fi atinsă. Testează PowerBox-ul pentru Nissan-ul tău și vezi singur.

17.04.2015
  • Nissan Qashqai 1.2 DIG-T

Mai multă putere pentru Nissan Qashqai prin chiptuning CPA.

10.04.2016
  • Nissan Qashqai 1.5 dCi

Inginerii CPA au făcut din nou posibil și au obținut o creștere a performanței Nissan Qashqai 1.5 dCi. Prin PowerBox-ul nostru puteți obține mai multă putere din vehiculul dvs

12.06.2018
  • Nissan Navara IV (D231) 2.3 dCi

Software-ul specific al CPA PowerBox crește performanțele pick-up-urilor dvs. Nissan Navara cu până la 27%. Rezultatul este o îmbunătățire a tracțiunii prin cuplu crescut, comandați astăzi online.

Testele noastre

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.