40% reducere la toate produsele ! Summer-Racing-Deal: Doar pentru pasionații auto! Numai în limita stocului disponibil! (6)

Bentley Continental GT

Chiptuning Bentley Continental GT

Bentley are cu mândrie 467 kW și 900 Nm putere în serie. Pentru suspensie pot fi selectate diferite moduri pentru a obține mai mult confort pe drumuri. Este și mai confortabil cu PedalBox-ul nostru. Cu acesta puteți controla în mod optim răspunsul acceleratiei și puteți alege între modul Eco II și modul Sport +. PedalBox-ul nostru în combinație cu PowerBox-ul nostru devine la Sistemul nostru Conectiv cu ajutorul căruia puteți controla nu numai răspunsul la clapeta de accelerație, ci și puterea suplimentară. Nivelurile de putere sunt ușor selectate din interior prin PedalBox. Aici se poate obține o creștere remarcabilă a puterii de până la 101 CP și 141 Nm. Experimentați-vă mașina cu o creștere semnificativă a puterii cu performanțele CPA.

diagrama de performanță Bentley Continental GT
24.09.2019

Bentley : Încercări ulterioare

12.02.2021
  • Bentley Bentayga

Convinge-te de chiptuning-ul CPA și de software-ul specific motorului pentru creșterea performanțelor . PowerBox de la CPA și software-ul special dezvoltat funcționează foarte bine împreună.

21.04.2021
  • Bentley Continental GT Speed

O creștere a puterii impresionantă prin tuningul oferit de CPA.

03.11.2020
  • Bentley Continental GT V8

Materiale de înaltă calitate în vehiculul de lux Bentley Continental GT V8. Aici am vrut sa ducem acest bolid la următorul nivel printr-un chiptuning cu software specific motorului.

Testele noastre

(6) Reducerea se aplică tuturor produselor oferite pe site-ul nostru, cu excepția PowerBox Pro și PedalBox. Promoția se încheie imediat ce cota de produse alocată a fost epuizată.

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.