Nu ai ales inca o masina. Alege masina

Chiptuning Kia Stinger 3.3 T-GDi

The Kia Stinger 3.3 T-GDi on the dyno

Sedanul elegant a fost foarte sportiv în testul nostru. Mai presus de toate, suntem convinși de tracțiunea integrală și un șasiu agil, care este încă confortabil. Inginerii de la CPA au dezvoltat software-ul specific pentru motor pentru Kia Stinger, iar în teste, acesta a fost reglat bine pentru a putea oferi un rezultat excelent. Cu CPA PowerBox, se poate realiza o creștere a performanței de până la 73 CP. Convingeți-vă și experimentați-vă mașina cu o putere suplimentară.

Kia: Încercări ulterioare

05.06.2018
  • Kia Cee´d (JD) 1.6 T-GDI GT

Pentru o performanță suplimentară de până la 25%, există PowerBox by CPA pentru Kia Ceed GT. Software-ul specific poate îmbunătăți în mod semnificativ performanța și manipularea, vedeți pentru dvs. și comandați astăzi.

17.12.2018
  • Kia Sportage (QL) 2.0 CRDi 4WD

Kia Sportage (QL) 2.0 CRDi 4WD pe dyno cu CPA PowerBox pentru creșterea performanței. PedalBox aduce o experiență nouă de conducere pentru Kia.

20.05.2015
  • Kia Sportage (SL) 1.7 CRDi

Convingeți-vă despre PowerBox Ultra de CPA Chiptuning și inspirați-vă pentru puterea suplimentară a Kia Sportage. Mai sport sunt apărute de PowerBox-ul nostru special programat.

16.09.2019
  • Kia Stinger 3.3 T-GDi

CPA obține o putere suplimentară de până la 73 CP cu ajutorul software-ului dezvoltat special pentru creșterea puterii specifice motorului. Reglarea motorului pentru Kia Stinger 3.3 T-GDi cu performanță CPA.

27.02.2016
  • Kia Cee´d (JD) 1.6 CRDI

Inginerii CPA au făcut-o din nou posibilă și au obținut o creștere plăcută a performanței cu Kia Ceed 1.6 CRDI. Datorită PowerBox-ului nostru, se poate extrage și mai multă putere din vehiculul tău.

masini similare

Testele noastre

Folosim cookie-uri pentru a asigura cea mai bună experiență online posibilă. Dacă continuați navigarea pe site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.